Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review mass rulebreak I 238144 241326 240029 233857 238634

Your ID
155499
Players nickname
josef karahanli
Suspect ID
238144 241326
Date of violation
Mar 7, 2026
Time of violation
22:39
Proofs
https://youtu.be/TxxhrfWpl-g

zoro keskin

Player
Player
Kuralları toplu olarak ihlal edenlerin bakış açısıyla izleyin, lütfen hepsini izleyin.
Önce bize vurdular, küfrettiler, sonra da bize ateş ettiler ve biz de kendimizi savunmak için karşılık verdik. Sonraki dakikalarda oyun arkadaşları bana ateş ediyor ve Türkçe küfürler ediyorlar.

zoro keskin

Player
Player
Önce bize vurdular, küfrettiler, sonra da bize ateş ettiler ve biz de kendimizi savunmak için karşılık verdik. Sonraki dakikalarda oyun arkadaşları bana ateş ediyor ve Türkçe küfürler ediyorlar.

zoro keskin

Player
Player
Önce bize vurdular, küfrettiler, sonra da bize ateş ettiler ve biz de kendimizi savunmak için karşılık verdik. Gördüğünüz gibi, sonraki dakikalarda o çocuğun arkadaşları bana ateş ediyor ve Türkçe küfür ediyorlar.

zoro keskin

Player
Player
Kuralları toplu olarak ihlal edenlerin bakış açısıyla izleyin, lütfen hepsini izleyin.
Önce bize vurdular, küfrettiler, sonra da bize ateş ettiler ve biz de kendimizi savunmak için karşılık verdik. Sonraki dakikalarda görebileceğiniz gibi, o çocukların bana ateş ediyor ve Türkçe konuşup küfür ediyorlar. Eğer Türk izleyiciler bunu izlerse, küfleri görünürler.

zoro keskin

Player
Player
First they hit us, swear at us, then they shoot at us, and we retaliate to defend ourselves. As you can see in the following minutes, that kid's friends shoot at me and speak Turkish, swearing. If the Turkish admin watches this, they can see the swear words.

zoro keskin

Player
Player
Eğer Türk yöneticiler bunu izliyorsa, onun küfür ettiği görülüyorsa; Başlangıçta beni öldürenler ve sonra da arabayla çarpıştıkları için onlara küfrettiler.

Top Bottom