Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Administrators nickname
Denis Miic
Date
Mar 8, 2026
Time
10:28
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=LJlWdXTWbno&t=133s

zli

Player
Player
Smatram da je administrator donio krivu odluku iz sljedećih razloga:
Snimak 0:02 SAHP puca iz SAHP stanice po meni i mom autu
Snimak 0:24 SAHP policajac laže
Snimak 4:32 cijela stanica SAHP puca na mene bez brojanja bez upozorenja
Snimak 5:52 ja govorim ja hoću advokata
Snimak od 9:39 do 16:57 niti jedan od navedenih policajaca nije pokazao legitimciju 81886 25847 66708

Administrator Denis Miic smatram da je pogriješio ali isto tako smatraam da nije slučajno s obzirom da je dobio opomenu
prije dva dana kada me krivo kaznio i ja sam ga prijavio i oslobođen sam kazne ovo je njegov način da mi to vrati nazad
opet ne poštuje pravila igre ja sam to vidno prikazao na videu.
Molio bih da administrator Denis Miic više nema nikakvih kontakta samnom niti mojim žalbama jer po mom mišljenju a i po dokazima
koje sam dostavio nije objektivan i imam razloga da sumnjam da surađuje sa igračima koje štiti
Jedini sam ja kažnjen ja sam bio svjestan što sam radio ali radio sam to iz protesta jer nije uredu da oni smiju kršiti pravila igre
a ja ne mene se za svaku sitnicu koju učinim blokira account na tjedan dana a ljudi koji koonstantno krše pravila idući dan su tu
i nastavljaju sa kršenjem i vrijeđanjem,
Hvala.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Nije pucano na tebe uspori svoj POV na 0.25 i to se jasno vidi
Prvi si pucao po stanici i policajcima imaju pravo da uzvrate, + ti si ovime prekrsio GP6.15
Prilika za advokata je data ti si ih tjerao iz celije isl umjesto da je iskoristis
Ni u jednom momentu nisi rekao iskljucivo daj legitimaciju da znam ko me hapsi i sl nego si pitao " A ko si ti "
Administrator je donio ispravnu odluku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom