Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62785
Players nickname
Emin Highy
Administrators nickname
Mateja Dark
Date
Mar 8, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1278720/

Cmoee

Player
Player
Pre svega zelim da se zahvalim jer ste ispravili gresku admina kaznili nekaznjene i postupili pravedno, medjutim ja nisam zadovoljan odlukom iz razloga jer ni vi niste zna li na sta se ja konkretno zalim, zalim se na to jer je ocigledno da Admin ima veze sa ovom neskladnom decom jer je on zajedno sa njima provodio vreme dok nije postao Admin, takodje on uvek spectatea na njihov zahtev i ignorisu pravila koja oni krse, ocigledno je da namerno popusta i kaznjava mene ja ih izbegavam oni konstantno dolaze,pisu bukvalno kao sto bi se reklo kod nas “smaraju sebe i mene” vredjaju me OOC sto je GP 3.1 i spominju roditelje sto je GP 3.2 ! Ja cu dokaze o ovome sa moje strane da dostavim u mojem threadu kroz manje od sat vremena a vi pregledajte kompletan Adminov POV (dokaz da me kazni) i da resite to jer je vec koliko sam cuo imao Admin Blacklist zbog slicnih greski ….

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format
Odgovor za tvoju kaznu je vec dat na prosloj zalbi , ako imas zalbu na admina uopsteno i sl ispravi format prvo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom