Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Zizi Inash

Player
Player
Ime: Zizi
Pol: Muski
Starost: 41
Rasa: belac
Nacionalnost: Amerika
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Raphael Black
Majka: Joy Black
Pol: Muski
Težina: 85
Visina: 195
Boja očiju: Smedje
Boja kose: Smedja
Tetovaže: Leva i desna ruka, ledja i prsa
Prednosti: Pametan,Snalazljiv,Inteligentan, brzo razmislja, pravedan
Slabost: Ponekad slab sa zivcima

Životna priča: 200+ reči

Rođen sam 1985. u Los Santosu, gradu gde snovi stvarno mogu da se rode, ali isto tako brzo da nestanu. Odrastao sam u Strawberryju, tamo gde život nikad nije bio lak. Ulice su uvek bile glasne, ljudi stalno žurili da spoje kraj s krajem, svako je jurio neku svoju šansu. Moj otac je radio kao mehaničar u maloj radionici blizu Innocence Boulevarda, a majka je vukla dva posla, samo da bismo mi živeli normalno. Kao klinac, često sam visio s ocem u radionici. I dan-danas mi u glavi odzvanja taj zvuk motora, zveckanje alata, miris ulja što nije silazio s ruku. Tu sam prvi put naučio ponešto o kolima, ali važnije od toga — shvatio sam da ništa u životu ne dolazi samo od sebe. Sve moraš sam da zaradiš. Kad sam ušao u tinejdžerske godine, video sam i onu drugu stranu grada. Ulice Davisa i Chamberlain Hillsa naučile su me da stalno gledam iza leđa. Gledao sam ljude kako trče za brzom lovom, ali isto tako često video kako to loše završi. Sa 21 godinom odlučio sam da okrenem novi list. Radio sam sve i svašta po gradu — od garaža do dostave po Downtownu. Svaki posao je nosio nešto novo, nova lica, nove priče. Sad pokušavam da izgradim svoje ime u Los Santosu i da konačno pronađem svoje mesto u ovom gradu koji nikad ne staje. Znam da neće biti lako, ali spreman sam da se borim za svoju budućnost i da napravim nešto od svog života.

Ishodi:
1-Zizi može da pružiti prvu pomoć i pretražiti sa Pištoljem/Revolverom u ruci. (ne puškom)
2-Zizi može da pretražuje sa jednom rukom
3-Zizi može da rukuje oružjem visokog kalibra kao sto su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun.
4- Zizi ne vjeruje ljudima i može da ih ubije ako im se ne sviđaju (poštuje se pravilo od 5 sekundi)
5-Zizi može u bilo kom trenutku ići 2v1

Last edited:

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
Pripazite na pravilo P.D 1.6
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom