Dobro vece Aldine/Nixo/Abro, pisem ovu zalbu zato sto mislim da nismo trebali dobiti verbal a sada cu i objasniti zasto to mislim. Pre svega, clan fiba koji je usao u geto je Pacconi koji je 9k ID i vrlo dobro zna sta sme a sta ne sme da radi dok je u uniformi i na duznosti. On je vece pre trazio od svakog Asistenta da dobije rank koji zeli a to je 00 kako bi mogao sta stavi sminku, niko nije zeleo da mu da taj rank vec je krenuo od pocetka kao i drugi. Trazio je na kraju da dobije veci rank od onog kojeg je imao, nije ga dobio i uradio je sta je uradio i potom dobio bl iz organizacije kada smo saznali. Cinjenica je da je zelo da nam namesti i svi smo svesni toga nazalost. Situacija na prvom poslatom snimku krece tako sto decko koji kaci pov vozi auto po sinama i skrece ka getu, u tom trenutku zastaje, okrece kameru i ceka da naidje paconi. Cim je paconi naisao on krece polako, gleda u njega i nastavlja pravo. Taj decko je krenuo da staje sa strane iako paconi nije imao upaljene rotacije niti mu je poslao zahtev za zaustavljanje bas kao da je znao da ce ga on zaustaviti. Paconi mu gasi motor bez slanja zahteva i ubija decka koji samo sedi u autu i naravno ne pokusava pobeci. Kada umre cuje se na snimku da postavlja pitanje "Sta sada?" sto ne radi bas svako kada ga ubiju. U drugom POV-u koji je dostavio (duzem) jasno se vidi da decko pali snimanje random na parkingu i krece u geto, vise puta zastaje kroz geto kad da na drugom monitoru kuca nekome poruke (Moguce pacconiu), i nastavlja putanjom kojom je pacconui prosao. Na snimku se na minutazi 01:05 do 01:25 cuje kako spominje da ce biti neka "namestaljka", na to ga drug pita kako mislis namestaljka a on odgovara "pa da, je namestaljka bice uz admine" samo mi nije jasno kakve admini mogu imati veze sa nabijanjem kada je to pored vas prosto nemoguce... Pricaju nesto na drugom jeziku, i odjednom skacu, rade PG i silaze sa mosta dole preko sina odakle on koci i okrece kameru i posle 2 sec pacconi nailazi i desava se sitauacija. Nadam se da ce mi verbal biti skinut jer znam 100% da je namestena kazna organizaciji od strane tih momaka. Hvala Vam unapred da izdvojenom vremenu za citanje zalbe. Prijatno vece!
P.S. Ukoliko sam u pravu i kazna se skine zamolio bih da niti jedan admin ne dobije kaznu jer je stvarno cudna zalba, i dok se ne sagleda iz mnogo razlicita ugla tesko je doneti pravu odluku.
P.S. Ukoliko sam u pravu i kazna se skine zamolio bih da niti jedan admin ne dobije kaznu jer je stvarno cudna zalba, i dok se ne sagleda iz mnogo razlicita ugla tesko je doneti pravu odluku.