Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
86588
Players nickname
Tixy antilopa
Administrators nickname
Tica Abyss
Date
Mar 9, 2026
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1280133/

tixyantilopa

Player
Player
Dobro jutro dobio sam ban juce oko 18:00 ako se ne varam ja sam oko 16:00 malo pre mozda okacio lika za nlr jer se vratio 10 puta kad ga ubijem na megamall ne prodje ni 2 minuta on se vrati i kad me ubije pocne provocirati, i ja sam dobio g.p 3.1 ne znam za sta u yt videu je pisalo u opisu magare ako je zbog toga izvinjavam se nisam znao a ingame sam mu samo napisao u nonrp chat ako se dobro secam majmune ali nisam siguran nisam znao da ne sme da se kaze majmune i mozda sam mu rekao da ga ducka pusi ali nisam siguran ne mogu se setiti ostavicu ispod link zalbe gde je tica odobrila i mene banovala!
Ako sam ja nesto zeznuo izvinajvam se ako moze da mi se skine kazna nece se ponoviti ali igrac 86005 konstantno je dolazio i provocirao uzme kad me ubije vristi na mikrofon dernja se i sta ne. cak sam mozda napisao njemu u chatu non rp nemas ruke ili rukice ne znam ali opet zao mi je ako sam ja zeznuo ako moze da mi se skine kazna!
Jer juce cim mi je stiglo obavestenje da je zalba prihvacena ja sam snimak obrisao i kad sam se vratio kuci oko 20:00 ulazim na server pise da sam banovan hvala uanprijed lep pozdrav!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom