Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Trifke Salvatore

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Omer
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):23:00 05:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):6h
6. Vaš Discord:acab1312_1
7. Vaše ingame ime:Trifke Salvatore
8. Vaš ID:79450
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State-a

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?Želim postati admin jer dugo igram na serveru i želim doprinijeti njegovoj zajednici. Smatram da mogu pomoći novim igračima, održavati red na serveru i osigurati da se pravila poštuju kako bi svima igra bila ugodna i fer.
2. Koje su vaše prednosti?Moje prednosti su smirenost u konfliktima, dobra komunikacija sa igračima i objektivnost pri donošenju odluka. Takođe sam aktivan na serveru i dobro poznajem pravila, što mi pomaže da brzo reagujem u različitim situacijama.
3. Koje su vaše najveće slabosti?Ponekad znam previše vremena potrošiti na rješavanje jednog problema jer želim biti potpuno siguran da sam donio ispravnu odluku. Međutim, radim na tome da budem brži i efikasniji u takvim situacijama.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?Da, spreman sam napustiti RP život i fokusirati se na administraciju servera ako dobijem priliku postati admin.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)Da, spreman sam prodati svoj biznis i ispoštovati sva pravila koja važe za administratore.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?Ne, trenutno nemam IRL problema koji bi me spriječili da budem aktivan i redovno obavljam admin dužnosti.

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Cestitamo, Pozvani ste na intervju
Kontaktirajte me na discordu da se dogovorimo za termin ispitivanja.
Discord username - nikomrkva
Rok 36h

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Razlog: IG Kazne, novu prijavu za administratora možeš poslati za 7 dana​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom