Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
86586
Players nickname
DanyMarocco
Administrators nickname
Bibo Maxsoni
Date
Mar 9, 2026
Time
0000
Proofs
https://youtu.be/zbi4TRyeY64?si=e7IRTSZxCZ_behY1

DanyMarocco

Player
Player
Imao sam 2 kacenja zadnje za cl a pre toga p.d 1.2 i dobio sam ban 7 dana a niko me nije kacio moguce dok sam bio afk da me je admin poslao da je pogresio nesto ingame ili tako nesto ako je moguce da se skine 1 warn makar 2 nek ostanu jer sam imao samo 2 kacenja

DanyMarocco

Player
Player
Imao sam 2 kacenja zadnje za cl a pre toga p.d 1.2 i dobio sam ban 7 dana a niko me nije kacio moguce dok sam bio afk da me je admin poslao da je pogresio nesto ingame ili tako nesto ako je moguce da se skine 1 warn makar 2 nek ostanu jer sam imao samo 2 kacenja
jedno kacenje je za cl a jedno za p.d 1.2 mozda je admin pogresio ingame a nigde na forumu nemam kacenje za trece upozorenje

DanyMarocco

Player
Player
jedno kacenje je za cl a jedno za p.d 1.2 mozda je admin pogresio ingame a nigde na forumu nemam kacenje za trece upozorenje
Moguce da kad sam se pucao lik mi je brojao 5 sekundi i odbrojao i ja sam ga opalio odma kad je zavrsio brojanje pa je on mene i onda sam valjda bio kaznjen ako je moguce da se proveri i skine kazna bar 1 warn hvala vam unaprijed!!

DanyMarocco

Player
Player
Moguce da kad sam se pucao lik mi je brojao 5 sekundi i odbrojao i ja sam ga opalio odma kad je zavrsio brojanje pa je on mene i onda sam valjda bio kaznjen ako je moguce da se proveri i skine kazna bar 1 warn hvala vam unaprijed!!
Bio je slucaj je vredan i on mi je izbrojao 5 4 3 2 1 i ja sam ga krenuo pucati i on mene jer ako mi je odbrojao necu cekati da on mene prvi puca pa tek onda ja njega koja je to fora znaci on meni odbroji 5 sekundi i ako me ne opukne treba da ga cekam dok ne opali na mene ako cemo iskreno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom