Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
86586
Players nickname
DanyMarocco
Administrators nickname
Bibo Maxsoni
Date
Mar 9, 2026
Time
0000
Proofs
https://

DanyMarocco

Player
Player
Aldine postovanje pre svega zeleo sam da ti se javim kad sam okacio za skidanje warna jos pre 4 dana ako ne i vise odbio si mi rekao si da je doneta ispravna odluka kako je doneta isprdavna odluka lik je meni brojao 5 sekundi odbrojao je ja sam ga upucao prvi koja je poenta da ja ne smem da pucam kad mi on izbroji ja moram njega da cekam da bi me opukao da bi ja smeo razumes u tome je stvar on moze da odbroji i da ja cekam 2 minuta dok me ne opali razumes

DanyMarocco

Player
Player
Aldine postovanje pre svega zeleo sam da ti se javim kad sam okacio za skidanje warna jos pre 4 dana ako ne i vise odbio si mi rekao si da je doneta ispravna odluka kako je doneta isprdavna odluka lik je meni brojao 5 sekundi odbrojao je ja sam ga upucao prvi koja je poenta da ja ne smem da pucam kad mi on izbroji ja moram njega da cekam da bi me opukao da bi ja smeo razumes u tome je stvar on moze da odbroji i da ja cekam 2 minuta dok me ne opali razumes
Ja sad odbrojim nekom liku i on mene ne sme da puca dok ja njega ne opuknem ako me razumes nadam se da razumes pa da vidim jel moguce skidanje kazne ostalo je 3 dana pa ako moze ova 3 da se oproste hvala ti unapred

Status
Not open for further replies.
Top Bottom