Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Lider za The Bloods Street Gang | Nedjone Draskovic

Nedjone 2.0

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Nedja
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: od 3-5h
5. Vaš Discord: Nedjone
6. Vaše ingame ime: Nedjone Draskovic
7. Vaš ID: 62669

Dodatne informacije

1. Lider za The Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Zeleo bih da postanem lider the Bloods-a jer imam iskustva u Crime Role-Play-u, istina je da nemam mnogo iskustva u crime-u kao organizaciji jer sam dosta svog vremena proveo u state-u ali imam sjajnu ekipu ljudi koja ima vrhunsko znanje o crime organizacijama.

- Sebe smatram kao odlicnog Leadera ljudi jer znam da postujem, organizujem i pravim zabavu i pre svega dobar Role-Play. Takodjer neki iz moje "ekipe zamenika" su vec bili lideri i zamenici pa cak i curatori Crime-a, Ja sa svojim iskustvom u state-u mogu da koristim moje znaje njihovog rada kako bi u nekim situacijama odigrao pametnije.

- Moje znanje pravila grada je poprilicno dobro, znam procedure crime od talackih situacija pa do podmornica i potrudicu se da ispunim svoju zelju da postanem Leader Organizacije. U zadnjih par mandata sigurno ste primetili da Bloods-i nisu bas najaktivnija crime organizacija sto cu ja promeniti ako postanem njihov Leader.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Prvo bi se potrudio da imam aktivne ljude u organizaciji kako bi sve to bilo moguce, a pre svega bi organizovao talacke na ne koriscenim mestima (banka, oneil house, stara fib zgrada...). Turfovanje i farbanje grafita bi bila jako aktuelna tema kod nas u org, to jest glavni fokus bi bio na tim aktivnostima i pre svega same redovne evente.

- Aktivnim turferima, sprejera, leadera talackih i samim pucacima koji se isticu po aktivnosti po bili unapredjivani, i nagradjeni novacno

-Sastajali bi se iskljucivo na tajnim lokacijama i striktno bi korsitili RP radio za komunikaciju

- Komunikacija preko discorda itd ce biti strogo zabranjenja i krsenje bilo kakvih pravila grada ukljucujuci MG, pa cak i ako smo sami ce biti sankcionisana jer organizacija biti fokusriana na citi Role-Play

- Skupljanje oruzija u skladiste bi bio br.1 prioritet posle turfova, potrudili bi se da sprecavamo racije fib-a time sto bi lomili kamerice, obarali dronove...Pa cak i ako dodje do racije, mi cemo biti dva koraka unapred jer cemo imati dousnike u FIB-u.

giphy.gif

Matej Angel

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na intervju za organizaciju Bloods koji će se održati u petak 13.3.2026. sa početkom u 18:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Top Bottom