1Vase irl ime:Lazar
2.Vase irl godine: 14
3.Vremenska zona: GMT+1
4.Prosjek online po danu: 3-7 sati
5.Vas discord:djordje09_
6. Vase ingame ime:Saiyumi Nakari
7. Vas id:70328
Dodatne informacije:
1. Lider za The Blood Street Gang.
2.Zasto zelite biti lider ove specificne organizacije??
1.Aktivan igrac koji ima mnogo iskustva u gengu od pocetka igranje ovog projekta voleo sam crime u uvek isao u crime organizacije ballas,families itd...I od tada zavoleo da i ja jednoga dana postanem lider neke crime organizacije.
2.Imam jasnu viziju kako treba da izgleda aktivna i postovana organizacija i kako treba organizovati evente poput (talacke,fz raid, turf itd...)
3.Na serveru sam svaki dan i spreman sam da maksimalno ulozim i bloodse na eventima (talackama,placki itd...)
Vas savet za poboljsanje roleplaya
1.Smanjenje toksicnosti unutar organizacije: Probacu da se toksicnost medju clanovima bande sto vise smanji.
2.Ic resavanje problema:Umesto da svaki konflinkt ide ooc putem forsiracu da se stvari rese ic nacinom.
3.Poboljsanje aktivnosti medju clanovima
a se aktivnost u gengovima poboljsa saranje grafita robanje itd...
Rankovi:
13.The Ace of Aces
12.The Big Hoomie
11.El mencho
10.Red Slave
9.Turfer
8.Street Artist
7.Hitman
6.Night Owl
5.Outsider
4.Gheeto Cleaner
3.Newbie
2.New Blood
1.Suspend
Hvala na citanju Srecno svima!!!
2.Vase irl godine: 14
3.Vremenska zona: GMT+1
4.Prosjek online po danu: 3-7 sati
5.Vas discord:djordje09_
6. Vase ingame ime:Saiyumi Nakari
7. Vas id:70328
Dodatne informacije:
1. Lider za The Blood Street Gang.
2.Zasto zelite biti lider ove specificne organizacije??
1.Aktivan igrac koji ima mnogo iskustva u gengu od pocetka igranje ovog projekta voleo sam crime u uvek isao u crime organizacije ballas,families itd...I od tada zavoleo da i ja jednoga dana postanem lider neke crime organizacije.
2.Imam jasnu viziju kako treba da izgleda aktivna i postovana organizacija i kako treba organizovati evente poput (talacke,fz raid, turf itd...)
3.Na serveru sam svaki dan i spreman sam da maksimalno ulozim i bloodse na eventima (talackama,placki itd...)
Vas savet za poboljsanje roleplaya
1.Smanjenje toksicnosti unutar organizacije: Probacu da se toksicnost medju clanovima bande sto vise smanji.
2.Ic resavanje problema:Umesto da svaki konflinkt ide ooc putem forsiracu da se stvari rese ic nacinom.
3.Poboljsanje aktivnosti medju clanovima
Rankovi:
13.The Ace of Aces
12.The Big Hoomie
11.El mencho
10.Red Slave
9.Turfer
8.Street Artist
7.Hitman
6.Night Owl
5.Outsider
4.Gheeto Cleaner