Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29936
Players nickname
Gavrilo Saint
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Mar 11, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/rs/

Gavrilo Saint

Player
Player
Postovani Aldine,

Od prosle moje zalbe je proslo 15-tak dana i znam da to nije dovoljno i neverujem da misljenje nekome moze da se promeni za to vreme ali hteo bih da napisem samo jos ovu i onda necu vise pisati dok ne mislim da je proslo dovoljno vremena sto mozda nikad ni ne bude bilo ali trudicu se i bicu uporan idalje, ja sam 02.07.2025 godine izasao iz a dministracije i to je trenutak kog se kajem i dan danas, naime ja sam Aldinu napisao tog dana da bih hteo da napustim administraciju jer sam hteo da se vratim u RP i da igram ali takodje da nebi imao dosta vremena jer su mi dolazili drugari na plac jer je bilo leto i izlazili smo ali to na kraju nije ispala istina, doduse jeste meni su drugari dolazili i mi smo izlazili i neko vreme stvarno nisam bio aktivan ali jednu stvar koju nisam znao jeste da su oni nakon par dana oko 13-14 jula otisli na more i nismo mogli vise da izlazimo i druzimo napolju, a leto imam vremena raspust je i na placu sam vratio sam se da igram grand, cak i ako sam rekao Aldinu da necu moci vise da igram toliko aktivno ja sam igrao kad su oni otisli i cak se aplicirao za lidera Families bande koju sam zamalo uzeo, tada sam mislio da to nije nista i da sam sve uradio kako treba ali mislim da sam tada izgubio poverenje od Aldina i ostatka administracije stim sto sam se aplicirao i imao vrlo dosta sati i vremena zapravo a sto nisam znao, ovaj appeal pisem vise kao izvinjenje i Aldinu i Nixi i Abrahamu nego sto je appeal da se meni skine Blacklista za admine, razumem svoju gresku i svoje postupke koje sam radio posle toga, bio sam banjivan posle toga jednom za istu stvar koju sam vec dobio ban i ocigledno nisam ucio iz svojih greski i svakako sam ponovio ali ovaj put sam naucio i to se nece vise desiti, ako procitate ovo do kraja ko god da pregledava dal Aldin, Nixa ili Abraham hocu da vam kazem moje istinjsko izvinjenje i nadam se da cu dobiti drugu sansu u administraciji i da dokazem da cu postati najbolja verzija sebe, hvala na citanju i paznji, sljubavlju Gavrilo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom