Zanima me pov ovog sto me ubio kako me perma hito i 87962 je BA rev shotka napravio
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nisam te ja ubio glupane, ubili su te ovi citeri sa silosaZanima me pov ovog sto me ubio kako me perma hito i 87962 je BA rev shotka napravio
Za sta pov od pocetka eventa, niti sam ubio lika niti ista??Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da igrači 87962,86719 dostave svoje POV-ove od 01:09 do 01:11 na Bizz War-u 12.03.
Imate rok 8 sati za dostavljanje traženog POV-a.
Ova žalba se ne može povući.
Jel si jedva dockao pijacaru glupi, sad cu dostaviti pov, nisam bio kuci ceo danMislim da im je istekao rok da dostavu pova
Molio bih admina da kazni ovo vrijeđanje, jesam zato što si čiterJel si jedva dockao pijacaru glupi, sad cu dostaviti pov, nisam bio kuci ceo dan
Ja citer? HAHAHAHAHAHA EVO TI BATO CEO POV OD POCETKA DO KRAJA PA VIDI DAL SAM CHEATER BOTARO MRTVA, samo znas 20% i koks ruke nemas, al barem nisi gori od tvog drugara juga ajd:Molio bih admina da kazni ovo vrijeđanje, jesam zato što si čiter