1. Vaše ime IRL:
Mihajlo
2. Vaše godine:
14
3. Vremenska zona:
GMT + 1
4. Prosjek online po danu:
5+ sati dnevno
5. Vaš Discord:
miki_hh
6. Vaše ingame ime:
Miki Bonanzaa
7. Vaš ID:
35610
Imam dosta iskustva u roleplayu i već sam bio član različitih organizacija. Smatram da imam dovoljno zrelosti, strpljenja i aktivnosti da vodim organizaciju na pravi način.
2.2 Aktivan sam, volim da organizujem akcije. Dogovarao bih savez izmedju drugih bandi i tako bi nekada zajedno isli na akcije.
2.3 Ideja za Families mi je da skupimo sto vecu bandu i budemo jaci od svih bandi u gradu.
3.2 Na radiu bi se odvijao samo ozbiljan razgovor. Ako neko bude pricao gluposti na radiu bice opomenut ali drugi put bi dobio suspend.
Hvala na paznji.
Mihajlo
2. Vaše godine:
14
3. Vremenska zona:
GMT + 1
4. Prosjek online po danu:
5+ sati dnevno
5. Vaš Discord:
miki_hh
6. Vaše ingame ime:
Miki Bonanzaa
7. Vaš ID:
35610
1. Lider za
The Families2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1 Pre svega imam veliku zelju da postanem prvi put lider neke organizacije.Imam dosta iskustva u roleplayu i već sam bio član različitih organizacija. Smatram da imam dovoljno zrelosti, strpljenja i aktivnosti da vodim organizaciju na pravi način.
2.2 Aktivan sam, volim da organizujem akcije. Dogovarao bih savez izmedju drugih bandi i tako bi nekada zajedno isli na akcije.
2.3 Ideja za Families mi je da skupimo sto vecu bandu i budemo jaci od svih bandi u gradu.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
3.1 U organizaciju bih primao normalne ljude, dobrim pucacima bih davao HC ili samo onim ljudima kojima verujem da znaju sta rade.3.2 Na radiu bi se odvijao samo ozbiljan razgovor. Ako neko bude pricao gluposti na radiu bice opomenut ali drugi put bi dobio suspend.
Hvala na paznji.