Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59760
Players nickname
Alen Makedounat
Administrators nickname
James Ivanov
Date
Mar 15, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1285694/#post-4466424

Alen Makedounat

Player
Player
Mislim da je administrator pogriješio i smatram da ja (59760) nisam na nikakav način prekršio CB, na POV-u kod prvog policajca sam stajao i šutio, onda posle se odmaknuo i reko mu 2-3 reči jer me iznervirao što mi broji ako mu ne smetam i samo stojim, kod drugog policajca kojeg sam kačio sam došao i stajao na cesti šuteči bukvalo nisam radio ništa, kad ono on dođe da mi broji sa nikakvim razlogom jer sam samo stajo, niti sam ga ometao na ikakav način, niti baitovo. Hvala na čitanju!

Alen Makedounat

Player
Player
Mislim da je administrator pogriješio i smatram da ja (59760) nisam na nikakav način prekršio CB, na POV-u kod prvog policajca sam stajao i šutio, onda posle se odmaknuo i reko mu 2-3 reči jer me iznervirao što mi broji ako mu ne smetam i samo stojim, kod drugog policajca kojeg sam kačio sam došao i stajao na cesti šuteči bukvalo nisam radio ništa, kad ono on dođe da mi broji sa nikakvim razlogom jer sam samo stajo, niti sam ga ometao na ikakav način, niti baitovo. Hvala na čitanju!
I da naglasim ovaj drugi policajac nije imao nikakvo obilježije, bio je u full privatnoj odeči sa balaclavom koju može bilo ko da kupi i nosi, samim time mislim da nikako nisam prekršio ovo pravilo.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno
Administrator je donio ispravnu odluku + krsis MG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom