Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39683
Players nickname
Desa Kasikara
Administrators nickname
Milos Borge
Date
Mar 14, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1286060/

Anja Plavsic

#tetka
Player
Poštovani,

apropo odbijene žalbe, gdje se tražio duži POV, mene zanima da li treba da kačimo videa od 20+ minuta da bi se zadovoljili kriteriji za postavljanje žalbi i apetiti dežurnih forum warriora koji jedva čekaju da svoje nešto napišu?

Dotični igrač me 2x ubija, završava se prva RP situacija, ukazuje mi se pomoć, kreće druga RP situacija opet me ubija isto lice i to nije G.P. 6.15. (Pritom sam u animaciji i vučem lice prema policijskom autu, ni to nije ništa)

Igrač 68929 biva ubijen od strane kolege iz FIBa, magično se stvara opet iza mene, i opet me ubija?

Niti NLR, niti G.P. 6.15, kad smo ingame, čim se postavi radar kod Maze Banke, kreće haos, da 10 minuta stojite tamo i posmatrate samo vidjeli bi da su uvijek isti igrači prisutni.

Više ne znam šta bi rekla, svaka riječ je suvišna!

Sad trenutno imam materijala za 2h da cropam i da preko 30 ljudi završi u demorganu za G.P. 6.15... Ne vrijede više ni upozorenja ni ništa, ovo više nije RP, šta god da pokušamo napraviti, grupa toksičnih ljudi konstantno to uništava. (Spominjem ovo jer sam prije cca pola sata pričala sa Mickom, i djevojka je gledala isto kao i ja u šoku šta rade)

Prijatno veče.

Anja

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Admin donio ispravnu odluku
adminu je potreban duzi / cijeli pov da rijesi situaciju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom