Igrač pod imenom Emin Highy ID 62785 je u posljednjih godinu i po dana više puta kršio pravila i svojim ponašanjem ugrožavao mnoge građane ovog grada. Zbog toga smatram da takvo ponašanje kvari RP i iskustvo ostalim igračima.
Molim administraciju da pregleda moju zalbu i po potrebi poduzme odgovarajuće mjere i kazni igrača, kako bi RP ponovo bio dobar i ugodan za sve igrače.
Da dodam igrač ima previse IG kazni.
Molim administraciju da pregleda moju zalbu i po potrebi poduzme odgovarajuće mjere i kazni igrača, kako bi RP ponovo bio dobar i ugodan za sve igrače.
Approved - GP 6.15 | 65777 0000
Kao sto vidite ispred porodicne kuce su ubili clana nase porodice znao sam IC da je to clan moje porodice ja sam pritom izdao uslov da se udalje od njega i izbrojao 5 sekundi kao sto je propisano dok oni nisu i odma su me pucali bez brojanja
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 + G.P 6.8 I Porodica Unexpected
Masovni rule break su dodični napravili samim tim što su ušli bez razloga u naše fam dvorište, izazivali su nas i vređali (BAITali) gde je čak igrač 56697 upotrebio Nacionalističke uvrede, zatim imamo igrača 62785 NE postavlja uslov i NE broji do kraja ispravno i kako treba 5 sekundi gde krecu...
gta5grand.com
Approved - Doxxing | 47810
igrac se pre svega ukljucuje u temu cak i ako je totalno nepoznat i nebitan i pritom spominje ime neke osobe nagadjajuci da je ta osoba iz mog privatnog zivota pa bi molio da se kazni igrac a ako nije moguce igrac da se barem blokira igracev forum
gta5grand.com
Approved - Masovno Krsenje Pravila | 50147
Mislim da mu ona aplikacija za lidera vise ne ide u prilog ...
gta5grand.com
Approved - Masovno krsenje pravila | 68870
FailRP bez razloga se okrece zasutavlja se i trazi nam da skinemo masku i pokazemo pasos bez IC razloga GP 6.15 nije izbrojao a pucao je jos se posle vratio do ovih drugih likova koji nisu samnom i njih pucao
gta5grand.com
Approved - GP 1.3 + GP 6.15 + MG | 65777,78074
Kao sto vidite na snimku cekao sam dugo igraca da dodje jer smo se dogovorili da mu prodam ranac kada je dosao poceo je da govori da sam rekao da cu da mu dam besplatno onda sam se ja In Character iznervirao i poceo da brojim izbrojao sam poceo sam da pucam on i njegov drugar su odma poceli da...
gta5grand.com
Approved - Visestruko krsenje pravila | 77545
Cepa masku a stoji iza mene a pritom krece da cepa masku a govori da trazi dokumenta u levi i desni dzep pa ipak se posle seti i govori cepam levo i desno i onda ponovo trazi dokumenta :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
gta5grand.com
Da dodam igrač ima previse IG kazni.
Last edited: