Prenosenje IC situacije u prime chat
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bravo brate okacio si me jer sam slucajno napisao u prime chat a ne na department...Prenosenje IC situacije u prime chat
Nece vam uvrijede pomoc da se izvucete, mene ne zanim sta ce te rec takvi kao vi mi ne trebajudruze kolko je ovaj lik bolestan
trpio sam ja vas dosta sad je red da vas sklonim sa serveraDobro sam ti reko neki dan za ono sto haspis jer lik pustio trubu da ruke idu u zrak
Nisi normalan sta radis grand nije za tebe za tebe je kramp i motika mada nisi ni za to
Vjeruj da neces sklonit samo ces sebi naskodittrpio sam ja vas dosta sad je red da vas sklonim sa servera
DA ME SKLONIS SA SERVERA STO SAM SLUCAJNO UMESTO DEPARTMEND POSLAO NA PRIME CHAT JEL SI NORMALAN TI ?????trpio sam ja vas dosta sad je red da vas sklonim sa servera
Vidis da nije da se primjetit iz prilozenogDA ME SKLONIS SA SERVERA STO SAM SLUCAJNO UMESTO DEPARTMEND POSLAO NA PRIME CHAT JEL SI NORMALAN TI ?????
Vjeruj da neces sklonit samo ces sebi naskja sam
Ja sam vec sve izgubio nije mi bitnoVjeruj da neces sklonit samo ces sebi naskodit