Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
83381
Players nickname
Mehamudin Sajtorobski
Administrators nickname
Tica Abyss
Date
Mar 16, 2026
Time
19:35
Proofs
https://youtu.be/6Dr-N6xvNNk

Meho283

Player
Player
Poštovani,

dobio sam upozorenje i kaznu od 180 minuta zatvora zbog navodnog kršenja pravila 6.15, zajedno s još jednim članom moje familije (87225). Smatram da kazna nije opravdana jer se na snimku jasno vidi da su dva igrača konstantno dolazila ispred naše fam kuće i gazila nas vozilom bez prestanka.

Imam video dokaz gdje se vidi da nas ta dva igrača više puta gaze bez ikakvog razloga, praktično nas sprječavajući da stojimo ispred kuće. Uprkos tome, mi smo kažnjeni, dok ta dva igrača nisu dobila nikakvu kaznu.

Također imam dodatne snimke gdje se vidi da se isto ponašanje nastavilo i nakon toga. Zbog toga smatram da situacija nije pravilno procijenjena.

Molim da se slučaj ponovo pregleda zajedno sa video dokazima. Također bih volio pojašnjenje da li je dozvoljeno braniti se u situaciji kada nas neko konstantno pokušava pregaziti vozilom.

Hvala unaprijed na provjeri ovog slučaja.

Meho283

Player
Player
Evo jos jedan dokaz od jednog iz fema gdje se jasno vidi da ne prestaju gaziti i cak i vrijedjaju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom