Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jox Obamaa

Player
Player
1. Vaše ime IRL - Jovan
2. Vaše godine - 16
3. Vremenska zona - GMT +1
4. Prosek online po danu - 4+ sati
5. Vaš Discord - jovan28283
6. Vaše ingame ime - Jox Angel
7. Vaš ID - 28283

1.Leader za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Želim biti lider jer imam dosta iskustva u ovom RP serveru i znam kako voditi organizaciju na ozbiljan i organizovan način. Cilj mi je napraviti aktivnu i disciplinovanu ekipu koja će doprinositi kvalitetnom RolePlay-u. Kao lider, mogu usmeriti organizaciju da se razvija kroz kvalitetan RP, timski rad i aktivno učešće u događajima na serveru.

2.2 Sviđa mi se stil i boja The Families organizacije. Smatram da ova gang ima veliki potencijal za zanimljiv RP kroz sukobe sa drugim gangovima i organizovane akcije. Kao lider želim da motivišem članove, uvedem disciplinu, ali i RP koji je zabavan i ozbiljan. Već imam mali team ljudi sa kojim bih započeo organizaciju od prvog dana.

2.3 Volim raditi sa svojim timom i pomagati novim igračima da nauče pravilan RP. Kao lider želim napraviti dobru atmosferu u organizaciji gdje će svi članovi imati svoju ulogu i odgovornost.Kao bivši član više kriminalnih organizacija, poznajem strukturu, funkcionisanje i stil RP-a koji je potreban da The Families bude ozbiljna i poštovana organizacija.

Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj savet je da se organizuju redovni okupljanja, testiranja za članove (pravila, ponašanje u RP situacijama) i planirane akcije. Takođe je bitno da se vodi evidencija o aktivnosti članova i nagrađuju oni koji najviše doprinose organizaciji.Svi članovi za organizaciju bice detaljno ispitani RP pravila da udju i time cemo spreciti da nasi članovi organizacije krše pravila grada.

Ovo bi bili rankovi:

1. Suspend-Član koji je privremeno kažnjen i ne učestvuje u aktivnostima.
2. Newbie-Novi član koji tek ulazi u gang i uči pravila.
3. Ghetto Boy-Početni član koji počinje učestvovati u gang aktivnostima.
4. Ghetto Man-Regularan član koji je već stekao poverenje gangu.
5. Ghetto Team Leader-Član koji vodi manju grupu u akcijama.
6. Grafiti Rookie-Početnik zadužen za šaranje i teritorije.
7. Graffiti Advanced-Iskusniji član koji aktivno radi na grafitima i teritorijama.
8. Grafiti Team Leader-Vođa ekipe koja se bavi grafitima i osvajanjem teritorija.
9. Turfer-Član specijalizovan za osvajanje i odbranu turf teritorija.
10. O.G.-Veteran gangu koji ima veliko poštovanje i iskustvo.
11. Kum-Visoki član organizacije koji učestvuje u važnim odlukama.
12. Co-Leader-Zamenik lidera koji vodi gang kada lider nije prisutan.
13. OBAMA-Glavni lider i osoba koja ima potpunu kontrolu nad gangom.

Hvala na čitanju srećno ostalim kandidatima.

Nikola Verstappen

Server Administrator
Server Administrator
Nako Pregleda aplikacije, odlucio sam Odbiti ovu aplikaciju

( Ne zadovoljavate kriterijum za lidera )​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom