Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

aky ristica

Player
Player
Ime: Kimi Moreno
Pol: Muski
Starost: 25
Rasa: evropeidna
Nacionalnost: Srbin
Mesto rodjenja: Beograd
Otac: Miroslav
Majka: Jelena
Tezina: 85kg
Visina: 183 cm
Boja ociju: Braon
Boja kose: Braon
Tetovaze: Nemam
Prednosti: Snalazljiv, smiren, stalozen, pametan;
Slabost: Kratak temperament

Zivotna prica (200+ reci):
Rođen sam u tišini koja nikada nije bila mirna. Kuća u kojoj sam odrastao bila je mala, hladna i često ispunjena napetošću. Nije bilo mnogo smeha, niti sigurnosti koju deca obično osećaju. Umesto toga, rano sam naučio da slušam tišinu između reči i da prepoznam probleme pre nego što ih iko izgovori.

Detinjstvo mi nije bilo obojeno igrom, već brigom. Dok su druga deca razmišljala o igračkama i raspustima, ja sam razmišljao kako da pomognem kod kuće i kako da izbegnem sukobe. Često sam se osećao kao da moram da odrastem pre vremena. Bilo je dana kada nismo imali dovoljno, i noći kada san nije dolazio lako.

Škola mi je bila jedino mesto gde sam mogao da pobegnem, makar na kratko. Tamo sam pronalazio mir i osećaj da mogu biti nešto više od okolnosti u kojima sam rođen. Nije uvek bilo lako, nosio sam teret koji se nije video spolja, ali me je upravo taj teret učinio jačim.

Kako sam rastao, počeo sam da shvatam da prošlost ne mora da određuje budućnost. Naučio sam da verujem u sebe, čak i kada niko drugi nije. Danas ne zaboravljam odakle sam došao, ali sam odlučio da nastavak moje priče bude drugačiji, bolji i ispunjen nadom. Sada gradim život kakav sam nekada samo mogao da zamišljam, korak po korak, bez odustajanja.

Ishodi:
  1. Kimi sme da pruza prvu pomoc sa revolverom/tejzerom u ruci, sme da prica na radio sa revolverom/tejzerom u ruci
  2. Kimi sme da vozi off-road do 80km/h
  3. Kimi sme da kupi stvari sa poda sa revolverom/tejzerom u ruci
  4. Kimi sme da pretrazuje i krade gotovinu sa bilo koje strane sa revolverom/tejzerom u ruci
  5. Kimi sme da ide 1v2 iz iskustva koje je stekao tokom zivota

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom