Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vuk Angel

Player
Player
Informacije:
1. Vaše ime IRL: Vuk
2. Vaše godine: Sacu 15
3. Vremenska zona: GMT +1( U Srbiji sam)
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):pa otprilike od 13-14 pa do 1-2 ujutro nekad i celu noc zavisi
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): od 7-12-15 h
6. Vaš Discord: vuk31146
7. Vaše ingame ime: Vuk AngeI
8. Vaš ID: 31146
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin?
Hteo bih da budem admin posto sam vec bio pre ovoga admin i super mi je bilo i svideo mi se posao i admin team,voleo bih da ponovo budem admin i da ovog puta budem 5 puta bolji i aktivniji iako sam bio dosta aktivan kad sam bio,i da nepravim greske. Pravila su mi u malom prstu i znam ih u pola noci u pola dana. Pomagao bih igriacima i nebih sad gledao ako ovog nevolim sad necu mu odgovorim ili tako nesto kad oddjem u adimne svi su itsi. Nebih gledo kroz prste i pustao da neprodju nekaznjeno. Pravio sam pauzu neku od granda zbog pc-a ali sam se vratio i aktivan sam i voleo bih biti admin ponovo i iskotristit vreme koje sada imam dosta kao admin.Znam da sam tu samo 4-5 dana od kad sam se vratio ali hocu da budem admin i jos vise aktivan nego sad, svakako bih bio tu svaki dan i bio aktivan. Nadam se dacete mi pruziti priliku hvala!
2. Koje su vaše prednosti?
Neidem u sk narednih 15 dana pa mogu biti po ceo dan tu, ali i generalno sam po ceo dan tu i nije problem da budem i celu noc kao sto sam zadnjih 4-5 dana tu.Znam dosta o RP pravilma znam kako pomoci igracima itd nisam toxic volim suradjivati i pristojan sam
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nepravda ( Naravno ako dodje do nepravde nebih posovo niti uradio nesto lose samo me to nerviraa al nebih prekrsio pravilo ili vredjo ili ista lose ako se desi itsa)
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? uvek
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam ali da.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom