Dragi administratori prekljuce sam dobio ban za G.P 1.4 od strane Ivkezz Obame. Smatram da sam sa dobrim razlogom banan. Zeleo bih da vam dokazem da sam imao dobre razloge. Prvo bih da vas zamolim da pogledate logove moje IP adrese. Moj drug je isto dobio ban za G.P 1.1 ali mu je prihvacena zalba za unban, taj isti drug je imao tehnicke probleme pa nije mogao da pristupi grandu posto znamo gde jedan i drugi zivi on je dosao kod mene i ulogovao se na svoj acc. Takodje sam menjao rockstar social club posto sam imao probleme sa ucitavanjem igre i online nisam znao da to treba da prijavim jer do sada mi se nije dogodilo nesto ovako. Znam da sam pogresio to sto sam dao drugu da se uloguje kod mene na njegov acc ali sam teo da budem drug on bi izgubio jedinu stvar koju zeli da ima na ovom serveru koju je jedva zaradio a to je stan. Zelim da se izvinim svim adminima na mojoj greski ali molim vas da prihvatite moje izvinjenje. Takodje sam saznao juce da imam twink acc koji sam napravio jako davno to isto moze da se proveri u logovima mog acc moj id na twink acc je 26470 a main je 871. Taj Twink acc je napravljen za glupu foru koju nisam ni uradio juce sam tek napravio lika i svatio da je to taj acc. Vec duze vreme zelim da prebacim ovaj main acc na moj main G-mail na koji se sada vodi taj twink. Jako dugo igram na ovom serveru i prirastao mi je srcu svo svoje vreme trosim na njega kada imam slobodnog vremena igram od prvog dana i jedva cekao sam da udjem na server, taj prvi dan sam jurio iz skole samo da bi stigao da udjem sto pre da bi igrao i ostao sam od 18H do 1H iako sam imao skolu. Zeleo bih unban jer sve ovo sto sam radio je da bi poboljsao RP sa drugom odnosno taj twnik za tu foru i da bi ispao drug prema osobi koju znam citav zivot.
IZDVOJENO:
- Dragi admini dobio sam ban zbog toga sto sam teo da pomognem drugu da ne bi izgubio sve sto je imao na acc posto je i ranie gubio iste te stvari jer nije znao.
- Saznao sam da imam twink tek juce i napravio sam caraktera tek juce pogledajte slobodno logove od ID: 26470
- Menjao sam Social Club posto sam imamo probleme sa ucitavanjem igre i online
- Twink je nastao zobg neke glupe fore koju nikad nisam odradio i to jos pre nove godine
!!VOLIM VISE OVAJ SERVER NEGO IJEDAN DRUGI IGRAM OTKAD SAM SAZNAO ZA NJEGA TACNIJE ONAJ ENGLESKI MOLIM VAS PRIHVATITE MOJU MOLBU I IZIVINJAVAM SE NA MOJIM GRESKEMA TAKODJE ZNAM DA JE ADMIN POSTUPIO ISPRAVNO!! HVALA U NAPRED ZIVI BILI
Ovo sam sve pisao samo sa istinom ako sam negde nesto slucajno zaboravio da navedem, ali sam se trudio sve da navedem nebi se trudio da mi server nije prirastao scrcu ako vec necu dobiti un-ban voleo bih da mi se smanji kazna jer sam imao dobre razloge za moje postupke koji nisu bili bas najbolji.
Zeleo bih pozdravidi Ivkezz-a koji me je banao ZNAM da si imao dobar razlog i da si posten nemoj ovo da svatis kao uvredu ali ako nije problem moguli videti neke dokaze hvala svim adminima na paznji i na potrosenom vremenu LP.
IZDVOJENO:
- Dragi admini dobio sam ban zbog toga sto sam teo da pomognem drugu da ne bi izgubio sve sto je imao na acc posto je i ranie gubio iste te stvari jer nije znao.
- Saznao sam da imam twink tek juce i napravio sam caraktera tek juce pogledajte slobodno logove od ID: 26470
- Menjao sam Social Club posto sam imamo probleme sa ucitavanjem igre i online
- Twink je nastao zobg neke glupe fore koju nikad nisam odradio i to jos pre nove godine
!!VOLIM VISE OVAJ SERVER NEGO IJEDAN DRUGI IGRAM OTKAD SAM SAZNAO ZA NJEGA TACNIJE ONAJ ENGLESKI MOLIM VAS PRIHVATITE MOJU MOLBU I IZIVINJAVAM SE NA MOJIM GRESKEMA TAKODJE ZNAM DA JE ADMIN POSTUPIO ISPRAVNO!! HVALA U NAPRED ZIVI BILI
Ovo sam sve pisao samo sa istinom ako sam negde nesto slucajno zaboravio da navedem, ali sam se trudio sve da navedem nebi se trudio da mi server nije prirastao scrcu ako vec necu dobiti un-ban voleo bih da mi se smanji kazna jer sam imao dobre razloge za moje postupke koji nisu bili bas najbolji.
Zeleo bih pozdravidi Ivkezz-a koji me je banao ZNAM da si imao dobar razlog i da si posten nemoj ovo da svatis kao uvredu ali ako nije problem moguli videti neke dokaze hvala svim adminima na paznji i na potrosenom vremenu LP.
-By Nikola Falcone