Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Odbijanje admin aplikacije zbog laganja za godine | Niko Salamanca

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53234
Players nickname
Kizulee_Macaak
Administrators nickname
Niko_Salamanca
Date
Mar 18, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/3YXc5oQ

Kizule Macakk

Player
Player
Probudio sam se i video da mi je odbijena aplikacija. Iskreno sam šokiran razlogom.

Niko mi je odbio aplikaciju (Rejected - Admin aplikacija | Kizule Macakk) zbog laganja za godine.

Lagao za godine nisam, moguće je da je zaboravio da sam povlačio tu za koju je link stavio, jer sam odmah primetio da sam zaboravio da promenim godine iz ranije aplikacije (Rejected - Admin aplikacija | Kizule Macak) pošto sam tada bio samo kopi-pejstovao. A za to sam mu bio pisao privatno, pa je bila povučena, da bi mogao napisati ispravnu.

Pretpostavljam da je zaboravio, žao mi je što moram da ga podsećam ovako. I taman sam se nadao da ću poštedeti Aldina/Abrahama/Nixu svojih eseja. 😁

22 godine imam u prihvaćenoj aplikaciji (Approved - Admin Aplikacija | KIzule Macakk) sa kojom sam bio admin. Izašao sam dan pre svog rođendana, što je priča sama za sebe. Dokaze da imam 23 godine mogu dobiti Aldin/Abraham/Nixa privatno ako treba..

Samo želim da mi se vrati aplikacija na razmatranje i to je to. Zahvaljujem.

Kizule Macakk

Player
Player
A da..

Pošto mi je rođendan 17 februara jelte...

31. januar 2025. je logično da imam 21 godinu.

13. avgust 2025. je logično da imam 22 godine.

18. mart 2026. je logično da imam 23 godine..

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom