Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
88050
Players nickname
Abraham
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Mar 19, 2026
Time
00 00
Proofs
Moj nalog vidi kazne i pogledaj linkove zalbi koje su dostavljene

Geganje

Player
Player
Dragi Abrahame vido sam da si Deputy chief tako da sam ti se hteo pozaliti za masovno laganje administracije koje je uspelo navedeni ID 51249 85983 i 72671 da objasnim administrator Dule Lipov poslao je u demorgan 88050 (ja) 56697 70290 za P.Z.Z1.1 i ako smo mi ranije bili pucani izvan geta ali nismo kacili imam snimke dokazacu kako 85983 nema biografiju ubija 51249 izvan geta dize ga l sa revolverom i 72671 koristi bug abuse ali ok to shavatam jer admin mozda nije bio tu pa nije video, ali isti ti ljudi to kace i nakon dokazivanja da smo mi vec kaznjeni za P.Z.Z1.1 oni nas kazne opet(ti si reko da ces skinuti kaznu ali si zaboravio) posle toga isti taj lik kaci kako i ako me robaju i spuste puske nemam straha za zivot ja dobijam kaznu i za to uglavnom ja jesam prekrsio pravila i kaznjen sam ali,i oni su preksili pravila a nisu kaznjeni + su lagali administraciju i ostaju ne kaznjeni

Geganje

Player
Player
Imam jos svasta ali nemam volje da postavljam jer mislim da nema odgovora ako budes hteo da mi pomognes postavicu jos dokaza

Zonixx

Player
Player

“Dizao sa revolverom” izvoli, sto se tice navedenog laganja

Prvi video

Drugi

Geganje

Player
Player
Da li 85983 kojeg sam naveo da dize sa recom bez biografije ima biografiju naveo sam slucajno da je tebe digo ali nije pogledaj pov koji sam.ostavio

Geganje

Player
Player
A Zonix taj sa biografijom je i ako smo dobili kaznu od admina opet okacio POV i opet smo dobili kaznu Time je lagao administraciju a kada bi pogledali zalbe sve bi vam bilo jasno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom