Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Admin unblacklist appela I Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82416
Players nickname
Hakim Crni
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 14, 2026
Time
00:00
Proofs
https://

Hakim South

Player
Player
Poštovani administratori,

Obracam vam se povodom zahtjeva za unblacklist sa administratora na ovom projektu. Svjestan sam da sam u prošlosti napravio grešku zbog koje sam dobio blacklist za admin poziciju i želim iskreno reći da mi je zbog toga zao. U tom trenutku nisam dovoljno razmišljao o odgovornosti koju nosi admin pozicija niti o povjerenju koje mi je bilo dato.

Iako i dalje mogu igrati na serveru, želio bih jednog dana ponovo imati priliku da budem dio admin tima i da pomognem serveru i zajednici. Administracija na serveru nosi veliku odgovornost i sada mnogo bolje razumijem koliko je važno biti profesionalan, pravedan i pridržavati se svih pravila.

Zamolio bih Vas za još jednu šansu jer svi rade greške... Stvarno mi je zao zato sto sam izgubio Vaše povjerenje i pokvario svoju reputacije i pričao razne gluposti. Obecavam da ako ikada vise budem dobio priliku za administratora da cu svaki svoj korak unaprijed dobro razmotriti.

U međuvremenu sam razmislio o svemu i shvatio svoje greske. Ako mi ikada pružite novu priliku, potrudit ću se da pokažem zrelost, odgovornost i postovanje prema pravilima i igracima, kako bih opravdao vaše povjerenje.

Hvala vam na izdvojenom vremenu i nadam se da ćete razmotriti moj zahtjev.

ID : 82416
IME : Hakim Crni
Datum Blackliste : 14.02.2025

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Kazna ostaje
Spamovanje iste teme = kazna forum naloga

Status
Not open for further replies.
Top Bottom