…
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!A ti se derpe napuši debele kurčine, imaš skoro 30 godina konjino i smaraš ovde jer si izbačen iz fam, a i dalje moliš oko pomoći za preuzimanje bolnice, jebem te u usta.Ne verujem da mu je dosadno samo vidim da je potpuno u pravo. 3 likova su jako bezobrazne.
Zato sinoc si pobego po brda. Popadale ste kao kruske i sad placete po forum. Prosio si za novac za da ti osiguram vozila. Zasto ne napises koliko smo ti osvojili informale?A ti se derpe napuši debele kurčine, imaš skoro 30 godina konjino i smaraš ovde jer si izbačen iz fam, a i dalje moliš oko pomoći za preuzimanje bolnice, jebem te u usta.
Ne znam ja o cemu ti pricas, nase stanja balansa se zna. Ja samo znam da ti molis da ti pomognemo da uzmes bolnicu? A za tvoju informaciju tupsone, ja nisam bio aktivan, 30 godina, idi nadji posao, devojku, ako si sposoban. Ali siguran sam da si nesposoban, skupljaj semenke, sadi travu i pusi kurac vise debilu.Zato sinoc si pobego po brda. Popadale ste kao kruske i sad placete po forum. Prosio si za novac za da ti osiguram vozila. Zasto ne napises koliko smo ti osvojili informale?
OkNe znam ja o cemu ti pricas, nase stanja balansa se zna. Ja samo znam da ti molis da ti pomognemo da uzmes bolnicu? A za tvoju informaciju tupsone, ja nisam bio aktivan, 30 godina, idi nadji posao, devojku, ako si sposoban. Ali siguran sam da si nesposoban, skupljaj semenke, sadi travu i pusi kurac vise debilu.