Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31810
Players nickname
Lil Stefanzy
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Mar 21, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/rO7RjHM

Stefanzyx

Player
Player
Pozdrav i postovanje administracijo.

Moj nalog Lil Stefanzy I 31810 trajno je zabranjen za Generalno Pravilo 1.1. I 1.4

Za G.P 1.1: najavio sam Abrahamu da se selim i kupujem novi PC nisam ušao u igru dok mi nije rekao da mogu da udjem odobrio mi je i tek tada sam ušao u igru, pristajem na pc check

Za G.P. 1.4: Ja sam imao samo jedan akaunt 31810 posle nekoliko godina ja sam hteo napraviti twink acc napravio sam medjutim ja nisam mogao da se ulogujem na taj akaunt i ako promenim šifru kažu mi da mail ne postoji ako ga registrujem opet kaže mi da je već u upotrebi, ja sam napravio novi akaunt koji mi je radio 81627, opet pristajem na pc check jer na taj akaunt nisam mogao ući niti sam imao nameru da napravim 3 akaunta, možete pogledati kada sam zadnji put noo aktivan na tom akauntu.

Molim vas uzmite u obzir da igram igricu već 3 godine i nisam imao nameru prekrsiti ikakvo pravilo.

Lil Stefanzy(31810)
Stefanzy Uchiha(81627)

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ovo nije prvi put da krsis , i nazalost cak iako si kreirao greskom i nikada nisi usao na taj nalog opet krsi se pravilo
Kazna ostaje za GP1.4 cekaj da istekne , sto se tice GP1.1 neces dobiti kaznu Perma ban za to pravilo jer nije prekrseno doslo je do greske sa nase strane sto se tice tog djela kazne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom