Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Licna biografija I Ilija Blackk I 65777

Ilija Blackk

Player
Player
Ime:Ilija Blackk
Pol:musko
Starost:26 godina
Rasa:belac
Nacionalnost:pravoslavac
Mesto rođenja:paleto bay
Otac:Goran
Majka:Milena
Pol:musko
Težina:87kg
Visina:179 cm
Boja očiju:smedje
Boja kose:braon
Tetovaže:grudi
Prednosti:dobar pucac,bogat
Slabost:slab sa zivcima

Životna priča: 200+ reči

Zovem se Ilija Blackka i rođen sam u Paleto Bayu. To je malo mesto pored mora gde sam odrastao uz ribare, čamce i miris ribe. Moj tata je pecao, a mama je radila na imanju, pa sam ja stalno pomagao. Naučio sam da budem vredan i da ne odustajem, čak i kad je teško. U Paletu sam voleo da popravljam motore i kola, stalno sam se igrao sa šrafovima i alatima, kao pravi mali majstor.

Kad sam malo porastao, odlučio sam da idem u Los Santos jer sam hteo da vidim veliki grad i da probam da uspem. Nije bilo lako, jer tamo ima puno kriminala i ljudi koji gledaju samo sebe, ali ja sam ostao isti – pošten i odan. Radio sam razne poslove, bio sam mehaničar, vozač, pa čak i obezbeđenje. Svaki posao mi je dao nove prijatelje i iskustva. Ljudi su počeli da me znaju kao nekog ko se ne plaši i ko uvek završi ono što je počeo.

Iako živim u Los Santosu, nikad ne zaboravljam Paleto Bay. To je moj dom i uvek me podseća da budem skroman i da ne zaboravim odakle sam krenuo. Sad imam snove da jednog dana otvorim svoju radionicu i da budem poznat kao najbolji majstor u gradu. Možda zvuči smešno jer imam samo 14 godina, ali ja verujem da ću to ostvariti. Moj život je tek počeo, ali znam da ću ga živeti punim plućima i da će Ilija Blackka ostati ime koje se pamti.

Ishodi:
1-Ilija moze da rukuje sa puskama koje su teske(heavy,masinka)
2-Ilija moze da vozi sportska kola po planini (60km/h max
3-Ilija moze da roba sam
4-Ilija moze da ide 2v1
5-Ilija moze da kupi stvari sa poda sa revolverom/tejzerom u ruci
itd...

Top Bottom