Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal for helping banevade/Aldin verstapen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78157
Players nickname
Leo Castel
Administrators nickname
aldin verstapen
Date
Feb 8, 2026
Time
00:00
Proofs
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Alex Legends

Player
Player
Poštovani, pišem vam zbog bana za „Helping ban evade“ koju sam dobio pre 3mjeseca. i od ovog bana sam naucio gresku koju sam napravio i sve sto sam radio pogresno. Stvarno mi je krivo zbog ovoga i znam da sam pogrešio. Neću da se pravdam, moja je greška i prihvatam to. U tom trenutku nisam razmišljao koliko je to ozbiljno i kakve posledice može da ima. Nisam imao lošu nameru, ali sada vidim da to nije nikakvo opravdanje. Trebao sam bolje da znam i da poštujem pravila. Iskreno, baš mi je žao. Ovaj server mi znači jer sam proveo dosta vremena ovde, upoznao ljude i stvarno sam voleo da igram. Sad kad ne mogu da uđem, tek vidim koliko mi zapravo znači i koliko sam pogrešio što sam to doveo u pitanje. Ne tražim izgovore, samo bih voleo da dobijem još jednu šansu da ispravim grešku. Garantujem da se ovako nešto više nikada neće ponoviti i da ću ubuduće maksimalno poštovati pravila i stvarno obecavbam da necu krsiti pravila molim vas za unban iz dna duse.
Ako postoji bilo kakva šansa za unban ili makar smanjenje kazne, bio bih stvarno zahvalan. Hvala vam na vremenu i razumevanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom