Informacije:
1. Vaše ime u RL: Luka
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7-10h
5. Vaš Diskord: kaparaaz
6. Vaše Ingame ime: Bibi Darkin
7. Vaš ID: 12165
Dodatne Informacije:
1. Lider za: The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Zelim biti lider ove organizacije iz vise razloga:
Zeleo bih postati lider Ballasa zato sto sam jedan od boljih kandidata za ovu poziciju. Igram ovu igru vec 4 ipo godina, bio sam cak admin i CURATOR crime, dakle znam kako sve funkcionise. Napravio sam pauzu sa gta od godinu dana ali smatram da sve znam jos uvek, ali sam i pročešljao pravila opet. Imam iskustva u ovoj igri koju igram vec 5 godina, na EN1 i RS(Vise na RS). U svakoj organiziciji bilo to ilegalna ili legalna sam bio high command. Poznata su mi sva pravila grada, i imam iskustva tako da mogu da primetim kad ih neko krsi i da odreagujem adekvatno.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Aktivnost:
Svaki dan bi se trudio da imam svoj tim za grafite, robanje, talacke i generalno sve eventove koje ce podici aktivnost moje organizacije i celog rp-a. Primetio sam da u zadnje vreme ima malo talackih i zato FIB ne moze da funkcionise. Ali ja to nameravam da promenim i odrzavam sto vise IC eventova je moguce!
Ophodjenje prema clanovima:
Pre svega svi ce imati ista prava ma bilo to rank 1 ili rank 10, ko god prekrsi neko pravilo ili bio bahat prema drugima, snosice posledice. Za aktivne clanove delicu bonuse i truditi da ljudi uzivaju i lepo zaradjuju ovde.
Rankovi:
13. Boss - Glavni i odgovorni za vodjenje situacija.
12. Underboss - Pripomagac pri vodjenju organizacije.
11.Advisor ili Right Hand - Ljudi koji su tu za sve (okupljanje ljud, vodjenje, ubacivanje i regrutovanje clanova ).
10.The Cook - Ljudi koji znaju sta rade i dugo su tu.
9. Turfer - Covek koji se puca ko bog.
8. Grafit Team Leader - Samo se time bavi, dosta je tu i lepo se puca. Profesionalno farba grafite.
7. Grafit Team - Pocetnici pri farbanju grafita. Novi clanovi vole ovaj rank.
6. Gheto Momak - Vec upoznati sa radom, i dobri momci. Haraju getom.
5. Drugdealer - Momak radi samo sa drogom i to nocu.
4. Thug - Pokusaj pucaca.
3. Associate - Pocetnik koji slusa.
2. Soldier - Novajlija
1. Suspend - Nema nista od njega
1. Vaše ime u RL: Luka
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7-10h
5. Vaš Diskord: kaparaaz
6. Vaše Ingame ime: Bibi Darkin
7. Vaš ID: 12165
Dodatne Informacije:
1. Lider za: The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Zelim biti lider ove organizacije iz vise razloga:
Zeleo bih postati lider Ballasa zato sto sam jedan od boljih kandidata za ovu poziciju. Igram ovu igru vec 4 ipo godina, bio sam cak admin i CURATOR crime, dakle znam kako sve funkcionise. Napravio sam pauzu sa gta od godinu dana ali smatram da sve znam jos uvek, ali sam i pročešljao pravila opet. Imam iskustva u ovoj igri koju igram vec 5 godina, na EN1 i RS(Vise na RS). U svakoj organiziciji bilo to ilegalna ili legalna sam bio high command. Poznata su mi sva pravila grada, i imam iskustva tako da mogu da primetim kad ih neko krsi i da odreagujem adekvatno.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Aktivnost:
Svaki dan bi se trudio da imam svoj tim za grafite, robanje, talacke i generalno sve eventove koje ce podici aktivnost moje organizacije i celog rp-a. Primetio sam da u zadnje vreme ima malo talackih i zato FIB ne moze da funkcionise. Ali ja to nameravam da promenim i odrzavam sto vise IC eventova je moguce!
Ophodjenje prema clanovima:
Pre svega svi ce imati ista prava ma bilo to rank 1 ili rank 10, ko god prekrsi neko pravilo ili bio bahat prema drugima, snosice posledice. Za aktivne clanove delicu bonuse i truditi da ljudi uzivaju i lepo zaradjuju ovde.
Rankovi:
13. Boss - Glavni i odgovorni za vodjenje situacija.
12. Underboss - Pripomagac pri vodjenju organizacije.
11.Advisor ili Right Hand - Ljudi koji su tu za sve (okupljanje ljud, vodjenje, ubacivanje i regrutovanje clanova ).
10.The Cook - Ljudi koji znaju sta rade i dugo su tu.
9. Turfer - Covek koji se puca ko bog.
8. Grafit Team Leader - Samo se time bavi, dosta je tu i lepo se puca. Profesionalno farba grafite.
7. Grafit Team - Pocetnici pri farbanju grafita. Novi clanovi vole ovaj rank.
6. Gheto Momak - Vec upoznati sa radom, i dobri momci. Haraju getom.
5. Drugdealer - Momak radi samo sa drogom i to nocu.
4. Thug - Pokusaj pucaca.
3. Associate - Pocetnik koji slusa.
2. Soldier - Novajlija
1. Suspend - Nema nista od njega