Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Pinokio Black

Player
Player
  1. Vaše ime IRL: Novak
  2. Vaše godine: 15
  3. Vremenska zona: GMT+1
  4. Prosjek online po danu: 4-6 sati (vikendom i više)
  5. Vaš Discord: unstoppableone12
  6. Vaše ingame ime: Pinokio Lawson
  7. Vaš ID: 64642

DODATNE INFORMACIJE

1. Lider za The Ballas Gang

2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?

• 2.1: Već sam bio u crime frakcijama i znam kako sve ide,zeleo bih da budem na poziciji lidera Ballas-a zbog mog iskustva,truda i rada koju bi pruzio ovoj organizaciji!
  • 2.2: Imam iskusnu HC ekipu, kao i zamenike, koji bi mi pomagali da aktivno ispunjavamo nedeljnu aktivnost bez ikakvog problema, takodje u turf ekipu koja bi zakazivala turfove, isla na iste i pobedjivala.
  • 2.3: Želim da napravim organizaciju gde svaki član ima svoj karakter i ulogu. Da nije sve isto i da ljudi ne budu samo “vojnici”, nego da se razvija prava priča — od novih članova do ljudi koji vode glavnu riječ.

1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
    Mislim da bi RP bio mnogo zanimljiviji kad bi Ballas imao što lošiji odnos sa policijom. To znači stalne tenzije, provokacije, nadmudrivanje i situacije gde se stalno „testiramo“. Da policija ima razlog da prati naše poteze, a mi da reagujemo kreativno i realno na njihove postupke. Tako svaka interakcija ima težinu i priča se razvija prirodno, bez da postane samo formalnost.

HVALA NA IZDVOJENOM VREMENU I SRECNO SVIM KANDIDATIMA!!!
Ex #RS Administrator

Status
Not open for further replies.
Top Bottom