Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
63598
Players nickname
neyten redania
Administrators nickname
Bobby Pluxury
Date
Mar 26, 2026
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=rZZImbEivmY

reisredania

Player
Player
Bobby Pluxury

• Server 3'te oynarken, bu kavga sonucunda biri benimle bir arkadaşım arasında kavga oldu, kimliğimle 63598 bana kalıcı yasakla tehdit etti: ve 58139 ise kimliğimle, Ağustos 2024'te ürünlerimi sahile koyarken gözlerimdeki rahatsızlık nedeniyle ekstra 0 sıfır ekledim. Bu kavgayı gören arkadaşım yöneticiyi aradı ve benden şikayet etti, kalıcı bir banlanma aldım ta ki Google Çeviri'nden admin'i yazana kadar, videonun sonunda ben ve arkadaşım gizemi perm atacağım. Bu kavga sonucunda, biri bana perm yasakla tehdit etti. ve 58139, Aralık yılının Ağustos ayında arkadaşımı kalıcı yasakla tehdit etti. Bana yasakla tehdit ettiğin açıkça belli görünüyor, 63598 ID hesabımdaki yasağı incelememeni ve affetmeni rica ediyorum.

Bobby Pluxury

Chief Administrator
Chief Administrator
Status
Not open for further replies.
Top Bottom