1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 14:00-18:00(budem često i više, nisam igrao zadnja 2 3 dana jer mi je bio PC na popravci al od danas cu opet biti aktivan)
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):3h+
6. Vaš Discord:delezan
7. Vaše ingame ime: Igor Pavlovic
8. Vaš ID: 85671
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Jer volim da pomazem ljudima, strpljiv sam, spretan i oduvjek me je zanimalo kako je to biti admin. Uvijek ću biti tu da pomognem svakom igraču.
2. Koje su vaše prednosti?
Brzo ucim, lako pamtim, strpljiv sam, znam da slušam nadredjene!
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam slabosti koje bi uticale na donošenje odluka!
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Jedino škola ponekad(opet da napomenem, nisam bio aktivan zadnja 2 3 dana jer mi je PC bio na popravci, nadam se da to neće uticati na vašu odluku, od danas se opet vraćam na aktivno igranje!)
Nadam se da ćete me prihvatiti jer sam spreman da dokažem da ću dati sve od sebe da pomognem ljudima na ovom projektu jer mi je stvarno velika želja da postanem admin na ovom projektu.
S zadovoljstvom Igor Pavlović!
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 14:00-18:00(budem često i više, nisam igrao zadnja 2 3 dana jer mi je bio PC na popravci al od danas cu opet biti aktivan)
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):3h+
6. Vaš Discord:delezan
7. Vaše ingame ime: Igor Pavlovic
8. Vaš ID: 85671
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Jer volim da pomazem ljudima, strpljiv sam, spretan i oduvjek me je zanimalo kako je to biti admin. Uvijek ću biti tu da pomognem svakom igraču.
2. Koje su vaše prednosti?
Brzo ucim, lako pamtim, strpljiv sam, znam da slušam nadredjene!
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam slabosti koje bi uticale na donošenje odluka!
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Jedino škola ponekad(opet da napomenem, nisam bio aktivan zadnja 2 3 dana jer mi je PC bio na popravci, nadam se da to neće uticati na vašu odluku, od danas se opet vraćam na aktivno igranje!)
Nadam se da ćete me prihvatiti jer sam spreman da dokažem da ću dati sve od sebe da pomognem ljudima na ovom projektu jer mi je stvarno velika želja da postanem admin na ovom projektu.
S zadovoljstvom Igor Pavlović!