By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ağla lan Arifsamet dont close the forum please
Yani ila gel benim kapalı kardeşimi sik diyorsun Arif zorlama türbanlı kaltak sevmiyorumsamet dont close the forum please
Ama annen olur Arif onu böyle sert sert pompalicam la yüzüne yüzüne atırıcam zaten 1 aydır karıya gitmiyorum iyi olur benim içindeYani ila gel benim kapalı kardeşimi sik diyorsun Arif zorlama türbanlı kaltak sevmiyorum![]()
Dear admin,Ama annen olur Arif onu böyle sert sert pompalicam la yüzüne yüzüne atırıcam zaten 1 aydır karıya gitmiyorum iyi olur benim içinde
Sus lan ocsen bi 30 gün yat hadi abisi pipinle oynamaya devam![]()
rahat ol yavrum 30 gün çabuk geçer beklerimsen bi 30 gün yat hadi abisi pipinle oynamaya devam![]()
Pauahahhahahaha Google çeviri kullan bakalım yavruDear admin,
When you check this forum can please punish this person insulting me and my family members here. Any Turkish admin can clearly see that. Thanks for helping.
çeviri kullanacak kadar aciz ve gariban durumda değilim sizin gibiPauahahhahahaha Google çeviri kullan bakalım yavru
Tamam kardeşimçeviri kullanacak kadar aciz ve gariban durumda değilim sizin gibiKendimi ve ifadelerimi beyan edebiliyorum kendi irademle yardım almadan ama senin daha çok yolun var önce bi terbiyeden başlamak lazım değil mi? Ondan sonra Arif bize niye sövdü , saygımı bozmuyorum dersiniz dcde
![]()
s*ke s*ke bekliceksin hadi abisirahat ol yavrum 30 gün çabuk geçer beklerim
s*ke s*ke bekliceksin hadi abisi
Samet check maili want to see how i die And i need full pov