Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
231189
Players nickname
Kara Bela
Administrators nickname
Harry_King
Date
Mar 20, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/3uqYBK7

KaraBela

Player
Player
Merhaba,

Yaptığım hareketten dolayı içtenlikle özür dilerim. Oyun oynarken ailemin arabasından mühimmat aldım ve uygunsuz şekilde kullandım. Mühimmatı daha sonra iade etmeme rağmen, yaptığımın yanlış ve kurallara aykırı olduğunu anlıyorum.

İlk cezamdan sonra forumda bir gönderi paylaştım ve yönetici Nik Payne tarafından yasağım kaldırıldı, bunun için çok minnettarım. Ancak daha sonra kalıcı olarak tekrar engellendim ve o zamandan beri erişimimi geri kazanamadım.

Lütfen davamı yeniden değerlendirin ve daha önce 60 günlük yasağım kaldırıldığında olduğu gibi bana bir şans daha verin. Yaptığım her şeyden gerçekten pişmanım ve bundan sonra tüm kurallara kesinlikle uyacağıma söz veriyorum.

Zamanınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.

Samimi olarak,

Kara Bela

Status
Not open for further replies.
Top Bottom