Ime IG mi je Jeffrey Einstein, te mi je Aldin dao kaznu za 2.1, jer liči na ime poznate osobe Jeffrey Epstein. Vidio sam mnoge ljude koji nose ime jedne poznate osobe, te prezime druge poznate osobe ili imena slična poznatim osobama, pa čak i ona kontroverzna kao što su: Ivan Sanader (slično imenu Ivo Sanader, koji je bivši premijer RH i osuđenik za tešku korupciju), Alexander Vucic (Slično imenu aktuelnog predsjednika Republike Srbije koji se zajedno sa svojom strankom navodno bavi teškom korupcijom), Andrew Taste(Ime slično poznatom influenceru i bivšem osumnjičeniku za kaznena dijela trgovine ljudima Andrew Tate), Adrew Plenkovic (Slično imenu aktuelnog premijera RH Andreja Plenkovića koji je kontroverzan, jer je vrh stranke s poviješću korucije), Aleksandar Plenkovic (ime predjednika Repubilke Srbije i prezime premijera RH)
Znam da je moje ime slično Jeffrey-u Epstein-u, te jako kontroverzno, ali nije isto.
Ukoliko će te se držati striktno pravila 2.1 točno u smislu kako je napisano i dozvoliti mi da nosim to ime, zahvaljujem vam se.
Ukoliko odlučite da je ime previše kontroverzno, momentalno ću ga promijeniti.
Unaprijed, hvala.
Znam da je moje ime slično Jeffrey-u Epstein-u, te jako kontroverzno, ali nije isto.
Ukoliko će te se držati striktno pravila 2.1 točno u smislu kako je napisano i dozvoliti mi da nosim to ime, zahvaljujem vam se.
Ukoliko odlučite da je ime previše kontroverzno, momentalno ću ga promijeniti.
Unaprijed, hvala.