Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
88316
Players nickname
medsa
Administrators nickname
Mateja Dark
Date
Mar 25, 2026
Time
18.04
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1295751/#post-4500516

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
Poštovani admin tim,

obraćam vam se povodom kazne koju sam dobio zbog kršenja pravila P.D 1.7 (nedostavljanje POV-a za event "Kralj Planine" 25.03 u 18:10).

Želim odmah da priznam svoju grešku – nisam imao sačuvan POV u tom trenutku i svestan sam da sam time prekršio pravilo servera. Nije postojala nikakva loša namera sa moje strane niti pokušaj da izbegnem odgovornost, već isključivo nemar i neiskustvo u vezi sa obaveznim snimanjem događaja.

Takođe želim da naglasim da nisam učestvovao u bilo kakvom teamingu ili drugom kršenju pravila, što verujem da se vidi i iz same odluke administracije, gde je kazna izrečena isključivo zbog nedostatka POV-a.

Napominjem da igram GTA svega oko 10 dana ukupno i da sam tek skoro detaljno pročitao sva pravila servera, tako da ranije nisam bio u potpunosti svestan koliko je ovo pravilo striktno. Ovo ne navodim kao izgovor, već kao objašnjenje svoje greške.

Ovo mi je velika lekcija i ubuduće ću bez izuzetka snimati svaki event i čuvati POV kako pravila nalažu. Razumem ozbiljnost ovog pravila i u potpunosti ga prihvatam.

Molim vas da uzmete u obzir da nije postojala loša namera, kao i da sam nov igrač, te vas ljubazno molim za smanjenje kazne ili drugu šansu.

Hvala

88316

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom