Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53043
Players nickname
Anko Delicc
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
Mar 8, 2026
Time
00:00
Proofs
///

Anko Delicc

Player
Player
Postovanje,

Bio sam banniran za pravilo G.P.1.4 na moji main acc ID 53043. E sad ko prvo nisam znao da sam zapravo bannat jer misle da mi je ID 53043 twink account jer napisao sam zalbu za unban i Admin Aldin Verstappen mi je vratio da Twink mi nije appealable i ako ne znam koji mi je main da napisem Technical Support. Ja sam napisao Technical Support Account Recovery i vratili su mi da imam samo dva accounta i da ID 53043 mi je prvi account a ID 7162 drugi account. To automatski znaci da 53043 mi je Main acc

Mislim da je doslo do nesporazum jer i ranije sam se prijavio isto za Admin i Lider organizacije i nisam dobio bann za ovo a sad kad sam se prijavio dobio sam za G.P.1.4 a zapravo ID 53043 mi je Main acc.

Ja bi zeleo da mi se kazna skine i da dobijem unban po mogucnosti, prihvatam money whipe dugo vreme sam na ovaj projekat i zelim nastaviti sto pre

evo dokaze iz Technical Supporta da imam samo dva Acc i da mi je 53043 prvi (Main) Mogu da dostavim celu sliku i video dokaz skratio sam cisto samo da se vidi odgovor sta su mi vratili
D6t6Wri.jpg

Status
Not open for further replies.
Top Bottom