Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74387
Players nickname
Zikica Mastle
Administrators nickname
Niki_Salamanca
Date
Mar 25, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/1zn8DHQ. Ovo je moj social club sa acc od 85794

Zika Jankovic

Player
Player
Dobar dan administracija ja imam problem to jest ja sam ban zbog G.P 1.4 evo zašto se to možda desilo,ja pre godinu ipo-2 godine san pravio grand acc i igro sam 10 minuta (74387) na njemu onda posle 6 meseca zaboravio sam da imam taj acc i tada već pravim novi da napomenem to je bio social club od mog druga zato sto sam tad imo 12 godina i nisam znao sta radim sa acc e sad ja sam kupio moj social club i ovaj stari je drug uzeo nazad posle 2 godine i onda sam napravio 1 acc na njemu (85794) I kada sam dobio ban na 7 dana skontao sam da imam taj 74387 a nisam znao da imam još 1 na taj stari social club i sada kao imam 3 acc ali na ovaj novi social club koji jee moj imam 1 ali ja hoću da mi se vrati 74387 il nije potrebno 74387 bitno mi je da mogu da igram opt na srv ako hoćete izbrišite mi svi acc osim ovaj 85794 ili mi ostavite 74387 pošto mi to main sve samo da mogu da igram na srv pls neću vise nikad

Zika Jankovic

Player
Player
Pošto na ovaj moj social club imam 1 acc a na onaj drugi 2 il možda 3 ali 1 od tog social club koji pripada mom drugu on na taj stari isto ima acc

Status
Not open for further replies.
Top Bottom