Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected WARN ZA Fail RP G.P. 6.15. I Esko bar

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Administrators nickname
Esko bar
Date
Mar 27, 2026
Time
9:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=83fRz0EfMzc

zli

Player
Player
Smatram da je administrator donio krivu odluku iz razloga:

Ovo je admin napisao:
Ralog: ( FIB i drugi clanovi Stejta, su imali IC ralog da stoje tu i da vres zapocet RP, usao si u tudju RP situaciju i nastavio si da ih bejtas, mogao si otici drugim putem i nastaviti svoju igru ! )
( Brojali su ti da napustis vozilo i da se sa istim udaljis nisi poslusao nego si nastavio da se raspravljas ! )

1.Moli se admin da objasni kako su FIB i drugi članovi stejta imali IC razlog da stoje tu
2.Moli se admin da objasni kako zna da je započet RP
3.Moli se admin da objasni šta znači ušao si u tuđu RP situaciju i nastavio da bejtaš s obzirom da on nema nikakvog znanja o tome da li sam ja tu bio prije ili ne
4.Moli se admin da objasni šta znači mogao si otići drugim putemi nstviti svoju igru mogli su i oni parkirti normalno na parking pa nastaviti igru po RP kako bi trebalo biti
5.Moli se admin da objasni razlog brojanja da se napšusti vozilo s obzirom da ga oni nisu napomenuli možda on ima neke informacije ili je čuo nešto šta nitko drugi nije

S obzirom da je admin donio odluku kakvu je donio ne čudi me jer svi ti ljudi su duže od mene u gradu isto tako smatram da to nije pravilo niti bi se trebalo
uzimati u obzir jer nas to uopće nije briga vi ste za nas nitko i ništa i od toga treba sagledati situaciju objektivno ali vama to očito predstavlja problem
ukoliko ste nesposobni obavljati svoj posao kako treba razmislite o tome da ga uopće ne radite jer nema smisla što tvoj prijatelj brat ili neko treči igra i iz tog razloga mu dajete privilegije na štetu nas drugih igrača smiješno od vas kao i uvijek

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Zalba sadrzi uvrede / drskost / neadekvatnost
+ Sam naslov nije ispravan obzirom da nisi kaznjen za niti jedno od pravila koja su gore navedena

Status
Not open for further replies.
Top Bottom