Poštovani admini, Obraćam vam se povodom bana koji sam dobio zbog kršenja pravila 1.8 (prebacivanje stvari između karaktera). Želim pre svega da kažem da mi nije bila namera da kršim pravila servera niti da steknem neku nepoštenu prednost. Situacija je bila takva da nisam bio u potpunosti upoznat sa pravilom 1.8 i načinom na koji se ono striktno primenjuje. Mislio sam da je dozvoljeno prebaciti određene stvari u ograničenoj meri, posebno jer nisam imao lošu nameru niti sam pokušavao da zloupotrebim sistem. Shvatam da nepoznavanje pravila nije opravdanje i prihvatam svoju grešku. Nakon bana sam detaljno pročitao pravila i sada mi je jasno gde sam pogrešio. Uveravam vas da se ovakva situacija neće ponoviti i da ću ubuduće striktno poštovati sva pravila servera. Zaista mi je žao zbog ove situacije jer uživam igrajući na serveru i voleo bih da dobijem još jednu šansu. Spreman sam da prihvatim i neku blažu kaznu ili wipe stvari ukoliko smatrate da je to potrebno. Hvala vam na razumevanju i vremenu koje ste odvojili da pročitate moju žalbu.