1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 4-6 sati vikendom i vise
5. Vaš Discord: itsssmarko
6. Vaše ingame ime: Layz Impact
7. Vaš ID: 63360
1. Lider za The Vagos Gang
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 4-6 sati vikendom i vise
5. Vaš Discord: itsssmarko
6. Vaše ingame ime: Layz Impact
7. Vaš ID: 63360
1. Lider za The Vagos Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Dugogodišnje RP iskustvo i razumevanje ghetto kriminala
Imam veliko iskustvo u RP-u, posebno u kriminalnim organizacijama, gde sam naučio kako funkcionišu bande i odnosi među članovima. Razumem razliku između kvalitetnog i neozbiljnog RP-a i trudim se da uvek održim realnost u igri. Kao lider Vagos organizacije, moj cilj je da budemo jedna od jacih organizacija
2. Organizacione i liderske sposobnosti
Smatram da imam sposobnost da vodim veću grupu ljudi na kvalitetan način. Kao lider, fokusirao bih se na turfove, poštovanje pravila servera i jasnu podelu uloga unutar organizacije. Uveo bih aktivne rankove sa odgovornostima, redovne sastanke i planiranje akcija, kako bi svaki član znao svoju svrhu i imao priliku za napredovanje.
3. Razvoj dugoročne i kvalitetne RP priče
Moj cilj nije samo kratkoročna dominacija kao organizacija, već dugo i uspesno postojanje organizacije. To uključuje razvoj konflikata sa drugim bandama, širenje teritorije, pravljenje saveza i unutrašnje RP situacije koje daju napredak organizaciji. Želim da Vagos org bude prepoznata kao ozbiljna i aktivna organizacija koja doprinosi celokupnom RP okruženju na serveru.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Smatram da je za kvalitetan RolePlay najvažnija i timska igra. Umesto konstantnih pucnjava bez razloga, potrebno je više planiranja i postepenog razvoja situacija. Svaka akcija treba da ima svoj razlog i priču iza sebe.
Takođe, veoma je važno poštovanje clanova unutar organizacije. Svaki član treba da zna svoje mesto i obaveze, što doprinosi boljoj organizaciji i ozbiljnijem RP-u. Uveo bih redovne interne sastanke gde bi se planirale aktivnosti i rešavali problemi unutar organizacije.
Pored toga, fokusirao bih se na turfove sa drugim organizacijama . Time se stvara dinamičan i zanimljiv RP.
Na kraju, motivacija članova je ključna. Aktivni igrači treba da budu nagrađeni napredovanjem i većim odgovornostima, kako bi organizacija ostala stabilna, aktivna i dugoročno uspešna.
1. Dugogodišnje RP iskustvo i razumevanje ghetto kriminala
Imam veliko iskustvo u RP-u, posebno u kriminalnim organizacijama, gde sam naučio kako funkcionišu bande i odnosi među članovima. Razumem razliku između kvalitetnog i neozbiljnog RP-a i trudim se da uvek održim realnost u igri. Kao lider Vagos organizacije, moj cilj je da budemo jedna od jacih organizacija
2. Organizacione i liderske sposobnosti
Smatram da imam sposobnost da vodim veću grupu ljudi na kvalitetan način. Kao lider, fokusirao bih se na turfove, poštovanje pravila servera i jasnu podelu uloga unutar organizacije. Uveo bih aktivne rankove sa odgovornostima, redovne sastanke i planiranje akcija, kako bi svaki član znao svoju svrhu i imao priliku za napredovanje.
3. Razvoj dugoročne i kvalitetne RP priče
Moj cilj nije samo kratkoročna dominacija kao organizacija, već dugo i uspesno postojanje organizacije. To uključuje razvoj konflikata sa drugim bandama, širenje teritorije, pravljenje saveza i unutrašnje RP situacije koje daju napredak organizaciji. Želim da Vagos org bude prepoznata kao ozbiljna i aktivna organizacija koja doprinosi celokupnom RP okruženju na serveru.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Smatram da je za kvalitetan RolePlay najvažnija i timska igra. Umesto konstantnih pucnjava bez razloga, potrebno je više planiranja i postepenog razvoja situacija. Svaka akcija treba da ima svoj razlog i priču iza sebe.
Takođe, veoma je važno poštovanje clanova unutar organizacije. Svaki član treba da zna svoje mesto i obaveze, što doprinosi boljoj organizaciji i ozbiljnijem RP-u. Uveo bih redovne interne sastanke gde bi se planirale aktivnosti i rešavali problemi unutar organizacije.
Pored toga, fokusirao bih se na turfove sa drugim organizacijama . Time se stvara dinamičan i zanimljiv RP.
Na kraju, motivacija članova je ključna. Aktivni igrači treba da budu nagrađeni napredovanjem i većim odgovornostima, kako bi organizacija ostala stabilna, aktivna i dugoročno uspešna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-RANKOVI-
1. Street Runner – Novi na ulici, radi sitne poslove i dokazuje se.
2. Corner Boy – Drži ćošak, uči kako funkcioniše blok.
3. Hustler – Snalazi se za lovu, već ulazi u ozbiljnije poslove.
4. Geto Boy – Pravi član kraja, ima poštovanje ekipe.
5. Grafiti Boy – Širi ime bande kroz grafite i znakove.
6. Block Soldier – Brani teritoriju i sluša naređenja bez pitanja.
7. Shot Caller – Donosi manje odluke na ulici, vodi mlađe.
8. OG Boy – Iskusan član, svi ga znaju i poštuju.
9. Turfer – Bori se za teritorije u organizaciji i širi uticaj bande.
-------------- HC --------------
10. Enforcer – Sprovodi silu i rešava probleme bez milosti.
11. Street King – Glavna figura na ulici, ima veliku reč.
12. Zamenik Gazde – Desna ruka gazde, vodi gang kad njega nema.
13. Gazda – Vođa svega, donosi konačne odluke.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1. Street Runner – Novi na ulici, radi sitne poslove i dokazuje se.
2. Corner Boy – Drži ćošak, uči kako funkcioniše blok.
3. Hustler – Snalazi se za lovu, već ulazi u ozbiljnije poslove.
4. Geto Boy – Pravi član kraja, ima poštovanje ekipe.
5. Grafiti Boy – Širi ime bande kroz grafite i znakove.
6. Block Soldier – Brani teritoriju i sluša naređenja bez pitanja.
7. Shot Caller – Donosi manje odluke na ulici, vodi mlađe.
8. OG Boy – Iskusan član, svi ga znaju i poštuju.
9. Turfer – Bori se za teritorije u organizaciji i širi uticaj bande.
-------------- HC --------------
10. Enforcer – Sprovodi silu i rešava probleme bez milosti.
11. Street King – Glavna figura na ulici, ima veliku reč.
12. Zamenik Gazde – Desna ruka gazde, vodi gang kad njega nema.
13. Gazda – Vođa svega, donosi konačne odluke.
Srdacan pozdrav i srecno svim ostalim kandidatima!