Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Admin Unblacklist appeal I Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82416
Players nickname
Hakim Crni
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 14, 2026
Time
00:00
Proofs
https://

Hakim South

Player
Player
Poštovanje ,

Obracam se povodom blacklist za administratora.

Znam da mi je receno da ce spamovanje iste teme dovesti do kazne forum naloga ali ovaj put cu biti iskren i zadnji put pokusati...

Blacklistu sam dobio zbog mojih ne promisljenjih djela koje ni sam nisam znao da ne smijem raditi. Mnogo mi je žao zbog toga i mislim da sam naucio lekciju i shvatio kakvo sam povjerenje izgubio. Zahtjevam da mi se kazna skine jer bi nekad u buducnosti zelio da opet budem na poziciji administratora i da radim taj posao najbolje moguce, znam da se takve greske vise nece ponavljati jer sam nažalost naucio iz prošlosti. Stvarno mislim da bi mi se trebala pružiti druga prilika za administratora.

Zamolio bih Vas za još jednu šansu jer svi rade greške... Stvarno mi je zao zato sto sam izgubio Vaše povjerenje i pokvario svoju reputacije i pričao razne gluposti. Obecavam da ako ikada vise budem dobio priliku za administratora da cu svaki svoj korak unaprijed dobro razmotriti.

Izvinjavam se zbog spamovanja iste žalbe ali stvarno imam jaku želju da opet dobijem Vaše povjerenje. Jednostavno sam pogrijesio i naucio sam lekciju.

Još jednom da se izvinem, stvarno mi je žao.

Hvala vam na izdvojenom vremenu i nadam se da ćete razmotriti moj zahtjev.

ID : 82416
IME : Hakim Crni

Datum Blackliste : 14.02.2025

Status
Not open for further replies.
Top Bottom