Smatram da je admin donio krivu odluku iz razloga:
1.Osoba ne poznaje zakon
2.Osobi kad se kaže da pročita zakon on tvrdi da je i da sve zna a u biti ne zna
3.Osoba je ljuta jer ne poznaje zakon
4.Osoba laže govori da taxi ne smije parkirati unutar kruga koji je označen narandžastom bojom na slici u SAOBRAĆAJNOM ZAKONU
5.Osoba privodi i zatvara u zatvor jer mu se može
6.Osoba se vraća više puta da pokaže da ne razumije zakon koji je napisan
Sve u svemu opet cirkus opet ja u zatvoru nema veze
ADMIN Ivan Wersake odgovara:
Nakon pregleda zalbe odlucio sam je odbiti
Navedeno pravilo nije prekrseno.
Ako imate kakvo objašnjenje za nas neuke molio bih da napišete neznam kakvog smisla imaju admini i ostale procedure ako
igrači koji imaju 10 plus godina u gradu uvijek imaju imunitet na bilo koju kaznu i dajete im prava da rade šta hoće i kad hoće
Nemam ništa osobno protiv igrača u biti ni ne sjećam se tko je i što je ali očito je nečiji kad se ovako postupa prema njemu
Što se tiče vašeg administratora dovoljno je pogledati njegov odgovor vi sami prosudite koga sste postavili da upravlja pravilima grada
1.Osoba ne poznaje zakon
2.Osobi kad se kaže da pročita zakon on tvrdi da je i da sve zna a u biti ne zna
3.Osoba je ljuta jer ne poznaje zakon
4.Osoba laže govori da taxi ne smije parkirati unutar kruga koji je označen narandžastom bojom na slici u SAOBRAĆAJNOM ZAKONU
5.Osoba privodi i zatvara u zatvor jer mu se može
6.Osoba se vraća više puta da pokaže da ne razumije zakon koji je napisan
Sve u svemu opet cirkus opet ja u zatvoru nema veze
ADMIN Ivan Wersake odgovara:
Nakon pregleda zalbe odlucio sam je odbiti
Navedeno pravilo nije prekrseno.
Ako imate kakvo objašnjenje za nas neuke molio bih da napišete neznam kakvog smisla imaju admini i ostale procedure ako
igrači koji imaju 10 plus godina u gradu uvijek imaju imunitet na bilo koju kaznu i dajete im prava da rade šta hoće i kad hoće
Nemam ništa osobno protiv igrača u biti ni ne sjećam se tko je i što je ali očito je nečiji kad se ovako postupa prema njemu
Što se tiče vašeg administratora dovoljno je pogledati njegov odgovor vi sami prosudite koga sste postavili da upravlja pravilima grada