Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
228992
Players nickname
Vyx Blackout
Suspect ID
226502
Date of violation
Mar 28, 2026
Time of violation
19,22
Proofs
https://youtu.be/7L-ltwd3PGk

Xarquies

Player
Player

lattesikenlerdernegi

Player
Player

The word 'Oğlum' doesn't mean 'MySon' It is daily slang for "Bro/Dude/Man
lan anasının amı follofoş olmuş orospu cocuğu siker ananı köyüne postalarım amına kodumun oğlu

lattesikenlerdernegi

Player
Player
amınoğlu kimsenin değil benim oğluşumsun sen o ananı bol etli amından bizzat ben siktim ayıra ayıra sonra bacını kucaklayıp ona amından sokup soluğunu kestim orospu çocuğu sen
kudurma gelir kartala o her sabah sana fakir kahvaltısı olarak yumurta pişiren bacını oyun oynarken mutfakta siker öldürürüm amına kodumun 30 yaşındaki gur yabani orospu evlatı

kudurma gelir kartala o her sabah sana fakir kahvaltısı olarak yumurta pişiren bacını oyun oynarken mutfakta siker öldürürüm amına kodumun 30 yaşındaki gur yabani orospu evlatı
orospu evladı sen kimsin de nereye geliyon he amın oğlu o olmayan arabanla mı gelecen he amına götüne yarrak daldırdığımın orospu cocuğu senin ananı götünden siker babana izletirim o orospu çocuğu babanın kel kafasını duvara süter ateş yakar demiri kızdırır bacının amına sokarım

colebokludonamaoeolan

Player
Player
AMINAKODUMUN 16 YASINDAKI VELET OROSPU EVLADI SENI ANCA SANALDAN SALLARSIN MILLETE YALAKALIK CEKERSIN ONA BUNA YALVARIRSIN KARI KILIKLI PİÇ VİCİ DEDIGIN ADAM GELSE YANINA ALTINA İŞERSİN ALTINA İŞETİRLER ADAMI SANALDAN FAZLA SALLAMA INSANLARA ANANI SIKERLER BİRGUN AMINA KODUMUN MELİHİ

Status
Not open for further replies.
Top Bottom