Two people near me used the word 'oğlum'. I would like a Turkish moderator/manager to review this. Thank you.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!No in Turkish it means you are my son within the family dont try to deceive the admins.Approved - Gr 6.15 + PG + Gr 3.1 I 227914 238676 243182
I need Turkish admin. I was killed for no reason, the word "oğlum" was used in my presence, and finally, they tried to help a wounded person while holding a gun.gta5grand.com
The word 'Oğlum' doesn't mean 'MySon' It is daily slang for "Bro/Dude/Man
wait for the manager's decision without cryingNo in Turkish it means you are my son within the family dont try to deceive the admins.
amınoğlu kimsenin değil benim oğluşumsun sen o ananı bol etli amından bizzat ben siktim ayıra ayıra sonra bacını kucaklayıp ona amından sokup soluğunu kestim orospu çocuğu senTwo people near me used the word 'oğlum'. I would like a Turkish moderator/manager to review this. Thank you.
ben sana konuşma hakkı verdimmi amına caktığım[Note: The word 'Oğlum' doesn't mean 'MySon' It is daily slang for "Bro/Dude/Man"] And there are forums that have been rejected. Approved - Gr 6.15 + PG + Gr 3.1 I 227914 238676 243182
lan anasının amı follofoş olmuş orospu cocuğu siker ananı köyüne postalarım amına kodumun oğluApproved - Gr 6.15 + PG + Gr 3.1 I 227914 238676 243182
I need Turkish admin. I was killed for no reason, the word "oğlum" was used in my presence, and finally, they tried to help a wounded person while holding a gun.gta5grand.com
The word 'Oğlum' doesn't mean 'MySon' It is daily slang for "Bro/Dude/Man
orospu çocuğu sen kimsin de konuşma hakkın var senin bacına kızgın demi sokar ananın amından çıkartırım amın feryadı seniben sana konuşma hakkı verdimmi amına caktığım
kudurma gelir kartala o her sabah sana fakir kahvaltısı olarak yumurta pişiren bacını oyun oynarken mutfakta siker öldürürüm amına kodumun 30 yaşındaki gur yabani orospu evlatıamınoğlu kimsenin değil benim oğluşumsun sen o ananı bol etli amından bizzat ben siktim ayıra ayıra sonra bacını kucaklayıp ona amından sokup soluğunu kestim orospu çocuğu sen
kes bacısı sikişken anasının boklu götünden çıkma sıçılmış orospu evladı seni çıktığın deliğe tekmeleye tekmeleye sokarım amınoğlulan anasının amı follofoş olmuş orospu cocuğu siker ananı köyüne postalarım amına kodumun oğlu
orospu evladı sen kimsin de nereye geliyon he amın oğlu o olmayan arabanla mı gelecen he amına götüne yarrak daldırdığımın orospu cocuğu senin ananı götünden siker babana izletirim o orospu çocuğu babanın kel kafasını duvara süter ateş yakar demiri kızdırır bacının amına sokarımkudurma gelir kartala o her sabah sana fakir kahvaltısı olarak yumurta pişiren bacını oyun oynarken mutfakta siker öldürürüm amına kodumun 30 yaşındaki gur yabani orospu evlatı
orospu çocuğu anca vicy nin taşşaklarını yalar yağlar bacının dar amına sokmaya yardım edersinlan vicy ananın amının suyunu latte niyetine içer bacınla ananı köyüne postalarım kürt orospu evladı
kes ölmüşlerini diriltir siker bidaha öldürürüm orospu evladı seni senin o ölmüş babaannenin toprağına boşalırımgelmiyim babanı kırbaclaya kırbaclaya öldürür öldürür sikerim
gelmiyim babanı kırbaclaya kırbaclaya öldürür öldürür sikerim
The player with ID 227914 is not visible in the image.[NoteOğlum' doesn't mean 'MySon' It is daily slang "Bro/Dude/Man"] And there are forums that have been rejected. Approved - Gr 6.15 + PG + Gr 3.1 I 227914 238676 243182