Postovana administracijo,
Previse prekrsenih pravila u jako kratkom vremenskom periodu, za nepuna 4 meseca preko 20 odobrenih kazni od strane administracije, jednostavno kvari dozivljaj RP-a. Molim Administraciju da sagleda mogucnost sankcionisanja ovog "igraca" Pozdrav,
evo neke od njjih:
Previse prekrsenih pravila u jako kratkom vremenskom periodu, za nepuna 4 meseca preko 20 odobrenih kazni od strane administracije, jednostavno kvari dozivljaj RP-a. Molim Administraciju da sagleda mogucnost sankcionisanja ovog "igraca" Pozdrav,
evo neke od njjih:
Approved - Fail RP I 78837
Sve u pov decko mi je napisao nenormalan br kazni bez razloga . :)
gta5grand.com
Approved - FailRP | 83257, 78837
Postovana Administracijo, Ako moze neki veci admin da pogleda. Doticna osoba koja igra na ta 2 ID je u par navrata pisao kazne bez razloga. S obzirom da nisam uopste igrao grand u navedenom periodu kada sam dobio kazne sto se moze provjerit u logovima moje aktivnosti mislim da ovo rusi volju...
gta5grand.com
Approved - MG / 83257
"Zero Trace jaki ste mi" On prosto ne moze imati informaciju kojoj ja familiji pripadam. Pozdrav
gta5grand.com
Approved - FailRp / 83257
Lice mi je napisalo 2 kazne iako nisam imao nikakvu interakciju ig sa njim. Tek nakon sto su stigle kazne lice me je sacekalo ispred bunkera uhapsilo i napisalo jos jednu kaznu od 50k. Molim da se kazni jel ovo nema nikakvog smisla da se random tako pisu kazne
gta5grand.com
Approved - G.P 6.4, VDM I 83257
Sve se vidi u POV plus lice radi u SAHPu i pomaze kriminalcu da izbjegne kaznu.
gta5grand.com
Approved - Mass rule break I FIB
Sve se vidi u povu vezuju se medjusobno bez razloga, trci dok je vezan i rade BA baca ga kroz ogradu. ♟️
gta5grand.com
Approved - PG+GP 3.1I83257
Lik me pretresa dok sam u pokretu i stavlja me u samnicu bez da me odvodi do nje
gta5grand.com
Approved - Fail rp I 83257
Pise mi kaznu stavlja u samnicu sta ne radi ako mozete da mi skinete kazne napisao je 10 kazni od 50k pretrazuje sa revom i sve ostalo
gta5grand.com
Approved - Fail RP 83257
usao sam u dvoriste od jaila naj normalnije i onda je se pdijevac zakucao u mene autom i izasao iz auta ja sam u tom trenutku izasao iz igrice a nisam bio ni vezan niti ista a kada sam usao u igricu docekalo me je 5 zvezdica i kazna od 500k$ pod oznakom K.Z 4.18 (drzavni udar) a samo sam izasao...
gta5grand.com
Approved - Fail RP | 83257
jasno se vidi u POV da nista nisam uradio i da su mi dali zvezdice i kaznu 75k bez razloga
gta5grand.com