Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal for helping ban evade/Aldin verstapen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78157
Players nickname
Leo castel
Administrators nickname
Aldin verstapen
Date
Feb 8, 2026
Time
00:00
Proofs
Xxxxx

Alex Legends

Player
Player
Pozdrav,
želim da napišem žalbu za ban koji sam dobio zbog “Helping Ban Evade”koji je bio pre 3meseca.
Iskreno, nisam imao lošu nameru niti sam hteo da kršim pravila. Nisam ni znao da to što radim može da se smatra kao pomaganje nekome da izbegne ban. Tek sada sam shvatio gde sam pogrešio.
Stvarno volim da igram na serveru i provodim dosta vremena tu, i nikada ne bih namerno radio nešto protiv pravila ili kvario igru drugima.
Znam da sam napravio grešku i žao mi je zbog toga. Obećavam da se ovako nešto više neće ponoviti i da ću ubuduće mnogo više paziti.
Ako postoji mogućnost, voleo bih da dobijem još jednu šansu.
Hvala vam na razumevanju.
Pozdrav,

Rixon Richman

Player
Player
Pozdrav,
želim da napišem žalbu za ban koji sam dobio zbog “Helping Ban Evade”koji je bio pre 3meseca.
Iskreno, nisam imao lošu nameru niti sam hteo da kršim pravila. Nisam ni znao da to što radim može da se smatra kao pomaganje nekome da izbegne ban. Tek sada sam shvatio gde sam pogrešio.
Stvarno volim da igram na serveru i provodim dosta vremena tu, i nikada ne bih namerno radio nešto protiv pravila ili kvario igru drugima.
Znam da sam napravio grešku i žao mi je zbog toga. Obećavam da se ovako nešto više neće ponoviti i da ću ubuduće mnogo više paziti.
Pozdrav,
mislim da se iskreno izrazio i da se zalba prihvati ja msm.

naum2

Player
Player
Pozdrav,
Pozdrav,
Mislim da se iskreno izrazio i da se zalba prihvati ja msm.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom