Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Licna Biografija | Zonixx Munjaa | 51249

Zonixx

Player
Player
Ime:Zonixx
Pol:Muski
Starost: 29 ( U gradu)
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: Crnogorac
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Deki Domestos
Majka: Saki Ruznarin
Težina: 85 Kg
Visina: 190 cm
Boja očiju: kafene
Boja kose: kafena
Tetovaže: noge,ruke,ledja,glava
Prednosti: efikasan , brz , inteligentan
Slabost: Nemam

Životna priča: 200+ reči

Rođen sam u gradu koji te nauči dvije stvari kako da preživiš i kako da ćutiš sve ostalo dolazi kasnije ako doživiš ulica me nije čekala ja sam čekao nju gledao sam starije kako voze skupa auta koja nikad nijesu zaradili pošteno tad sam shvatio pravila postoje samo za one koji nemaju hrabrosti da ih slome počeo sam sitno poruke paketi usluge bez pitanja niko ti ne objašnjava ili shvatiš ili nestaneš prva greška koju sam viđao kod drugih mislili su da su pametni nijesu bili pametan ne priča pametan gleda pamti i čeka brzo sam naučio kome se vjeruje praktično nikome ljudi se prodaju jeftinije nego što misliš jedan pogrešan izbor i sve što gradiš pada zato sam birao sporo ali precizno u tom svijetu nije bitno koliko imaš nego ko stoji iza tebe kad stvari krenu loše kako sam rastao rasle su i igre više novca više rizika više lažnih osmijeha svi te tapšu po ramenu dok si koristan onog trenutka kad nijesi postaješ teret tu sam napravio razliku nikad nijesam dozvolio da budem zavisan kontrola je sve najveća laž koju ljudi vjeruju je da moć dolazi iz straha pogrešno strah kratko traje poštovanje traje duže ali se skuplje plaća moraš znati kad da stisneš a kad da pustiš većina to ne zna zato i padaju bilo je trenutaka kad sam mogao sve izgubiti jedan pogrešan potez jedno pogrešno povjerenje tad vidiš ko si zapravo ili se slomiš ili očvrsneš ja sam izabrao drugo ne zato što sam jači nego jer nijesam imao luksuz da budem slab na kraju shvatiš nešto što ti niko ne kaže na početku ova igra nema pobjednika samo oni koji su duže ostali na nogama sve ima cijenu mir san ljude koje izgubiš usput ako misliš da je ovo život iz filmova varaš se nema muzike u pozadini nema srećnog kraja ima samo odluka i posljedica i zato ako već ulaziš u igru budi siguran da znaš zašto jer kad jednom uđeš izlaz ne biraš ti.

Ishodi:

1- Zonix može ići sam na dvojicu zbog svojim mafijaskih vjestina.

2- Zonix može vezaviti, pljackati pretraživati , pričati na radio,krasti auto, ubacivati u auto, popravljati auto, podizati stvari sa poda i pružati prvu pomoć sa revolverom/tejzerom u ruci zbog znanja stečenog u surovom životu (nikako puškom).

3- Zonix može koristiti i rukovati se sa ,,Heavy,, klasom oružija (heavy sniper i shotgun),kao i LMG zbog svoje obuke i stecenog znanja. (poštovaće se Pravilo Dogadjaja 1.6).

4- Zonix može voziti sva kopnena vozila bila sportska obicna ili blindirana svugdje offroad (po brdima, poljima,planinama svudje van asfalta .) do 80 na sat zbog ulicnih i reli trka stecenih kao tinejdzer nikako preko (paziti na pravilo PG).

5-Zonix moze nositi oruzije bez serijskih oznaka (XXX) - ofarbano oruzije,drogu skener ljudi-vozila i druge ilegalne stavke sa sobom.

6- Zonix može pretraživati svakog s bilo koje strane osobe.

Last edited:

peggyreid

Player
Player
I Lost Crypto to a Scam, Here’s What You Can Actually Do (2026)

After this experience, I came to understand something most people don’t realize at first: recovering lost crypto isn’t about quick fixes or promises. It’s about understanding what actually happened. When I was scammed, the hardest part wasn’t just the loss itself; it was the confusion that followed. Where did the funds go? Was there anything I could do? Who could I even trust at that point?

Instead of rushing into random solutions, I focused on learning how blockchain transactions work and how funds move between wallets. That shift in mindset made a huge difference. It allowed me to separate real possibilities from empty claims.

Over time, I connected with the right kind of expertise, people who approached the situation through analysis, tracing, and facts, not assumptions. That process gave me clarity and direction, and ultimately helped me move forward in a way that actually made sense.

That journey is what led to the creation of Truthtraceassetrecovery, a focus on helping others understand their situation through blockchain tracing and transaction analysis. The goal isn’t to create false hope, but to provide clear insight into what has happened and what options may exist.

Because the truth is simple: every case is different, and everything depends on how the funds moved after the transaction.

You can visit their private WhatsApp, access their website, or call +1 773 521 3417 to explain your situation to their team.

If you’ve been through a crypto scam, take a moment before making your next move. The space is filled with noise, and not everything you see can be trusted. Start with understanding, gather your transaction details, trace the movement, and focus on facts.

If you’re unsure where to begin, you can reach out at www.truthtraceassetrecovery.com to gain a clearer picture of your situation. Sometimes the first step isn’t recovery, it’s simply knowing what actually happened.

Top Bottom