Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
86834
Players nickname
Kalimero Donati
Suspect ID
74694
Date of violation
Mar 30, 2026
Time of violation
11:10
Proofs
https://youtu.be/XsNvqO1MfXA

partizanovac

Player
Player
svaki metak pucanja me pogadja ovo nije moguce zalio sam se adminima mnogo puta i sad objavljujem trazim da se proveri,imama 3 pova i svi linkovi su dole,
u jednom se vidi da trci po zidu zgrade i od jednom se vraca gore i pogadja me u drugom ulazi sa pola hp na mene i ne masi metkove ubija me moj metak prolazi kroz njega u 3 videu me sa 100m pogadja dok sam u heliju i ne promasuje ostale metkove i oopet me ubije zapravo ovde idu druga 2 pova a dole je glavni
DOLE U ZALBI JE GLAVNI OVA 2 SU ISTO ZA TOG LIKA.

Zoki Roki

Senior Administrator
Senior Administrator
Prije nego pregledam žalbu!
Ispravi naslov rok 14 sati!

Nick Dark

Player
Player
svaki metak pucanja me pogadja ovo nije moguce zalio sam se adminima mnogo puta i sad objavljujem trazim da se proveri,imama 3 pova i svi linkovi su dole,
u jednom se vidi da trci po zidu zgrade i od jednom se vraca gore i pogadja me u drugom ulazi sa pola hp na mene i ne masi metkove ubija me moj metak prolazi kroz njega u 3 videu me sa 100m pogadja dok sam u heliju i ne promasuje ostale metkove i oopet me ubije zapravo ovde idu druga 2 pova a dole je glavni
DOLE U ZALBI JE GLAVNI OVA 2 SU ISTO ZA TOG LIKA.
kao prvo netreba da mu trazis pov jer je ovo masina nezz od kad tu treba pov drugo radio si 6.15 2 puta al kako vidim administracija to ne vidi♟️

Fox Von

Player
Player
6.15 NIJE JER JE RED ZONA
pucas na crvenoj travi pa izlazis da se lecis pa opet pa opet, nije dozvoljeno helijem da ides na masinu, ima prirodan put gde on postavlja masinu, postavi ti full pov kako krades masinu sa helijem i postavljas na tvoju kucu u isto vreme

Last edited:

Zoki Roki

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno!

Ne vidim nista sumnjivo + nije OOC event ne mozes trazit POV od igrača!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom